Μετά τις αγκαλιές, αρπάχτηκαν - Επεισόδιο με Καινούργιου και Οικονομόπουλο στη Μύκονο Μετά τις αγκαλιές, αρπάχτηκαν - Επεισόδιο με Καινούργιου και Οικονομόπουλο στη Μύκονο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μετά τις αγκαλιές, αρπάχτηκαν - Επεισόδιο με Καινούργιου και Οικονομόπουλο στη Μύκονο

Αυτές τις ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου κάνει διακοπές στη Μύκονο με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν κρύβει πλέον την σχέση του και κυκλοφορεί με άνεση στο νησί, συναντώντας ενίοτε φίλους και γνωστούς του.

Μια από αυτές τις συναντήσεις έγινε στα Ματογιάννια και ήταν ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Νίκο Οικονομόπουλο, έναν άνθρωπο που ξέρει πολύ και καλά από παλιά και ανάμεσά τους υπήρχε μια πολύ κοντινή σχέση, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao.Τι συνέβη με Καινούργιου - Οικονομόπουλο

Η αρχική αντίδρασή τους ήταν φυσικά πολύ χαρούμενη αφού είδαν ο ένας τον άλλον. Αγκαλιάστηκαν μέσα στα χαμόγελα και φιλήθηκαν ενώ ανάμεσά τους άναψε μια πολύ ζωηρή κουβέντα.

Κάποια στιγμή, όμως, το κλίμα άλλαξε εντελώς. Ο Νίκος Οικονομόπουλος σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ciao ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου γιατί δεν προμοτάρισε το νέο του τραγούδι στην εκπομπή της κι εκείνη αμέσως έσπευσε να του εξηγήσει ότι δεν συνηθίζει να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο τραγουδιστής επέμεινε, εκείνη θύμωσε και ο καυγάς δεν άργησε να ανάψει. Οι περαστικοί έβλεπαν με απορία το τόσο ευχάριστο κλίμα να μετατρέπεται σε τσακωμό και ο Φίλιππος παρακολουθούσε αμήχανος από μια απόσταση.

Μέχρι που και ο ίδιος κατάλαβε ότι το πράγμα πάει να ξεφύγει καθώς πλέον η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής φώναζαν ο ένας στον άλλον με θυμωμένο ύφος.

Ο εφοπλιστής, λοιπόν, αποφάσισε να διακόψει την σκηνή, πήρε από το χέρι την Κατερίνα και οι δυο τους έφυγαν.

Ποιος είναι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον τομέα των ναυτιλιακών. 

Ο γοητευτικός άνδρας, έχει καταφέρει να έχει μία επιτυχημένη καριέρα σε νεαρή ηλικία και ζει τον έρωτά του με την όμορφη παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open, Κατερίνα Καινούριου.

  • Είναι γιος του Στέφανου Τσαγκρίδη και της Ειρήνης Παναγοπούλου.
  • Έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Menlo στην Καλιφόρνια διοίκηση επιχειρήσεων, οικονομικών και διεθνών σπουδών.
    Έχει μεταπτυχιακό στις ναυτιλιακές σπουδές.
  • Τη μεγάλη του αγάπη για τη σύγχρονη τέχνη την πήρε από τη μητέρα του η οποία ασχολείται και με τη συλλογή έργων τέχνης.
  • Είναι γεννημένος στις 18 Απριλίου.
  • Είναι 31 ετών και είναι Κριός στο ζώδιο.
  • Το πλήρες όνομά του είναι Φίλιππος Τσαγκρίδης-Παναγόπουλος και είναι γόνος οικογένειας εφοπλιστών με μεγάλο όνομα στον τομέα.
epirusblog.gr
5 of 5
Μετά τις αγκαλιές, αρπάχτηκαν - Επεισόδιο με Καινούργιου και Οικονομόπουλο στη Μύκονο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2451370868348355597
Σχόλια
item