Έλενα Παπαρίζου – Τάμτα: Ο ρόλος των συντρόφων τους στη ζωή τους και η αναφορά στις δύσκολες στιγμές Έλενα Παπαρίζου – Τάμτα: Ο ρόλος των συντρόφων τους στη ζωή τους και η αναφορά στις δύσκολες στιγμές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Παπαρίζου – Τάμτα: Ο ρόλος των συντρόφων τους στη ζωή τους και η αναφορά στις δύσκολες στιγμές

Με αφορμή τη συνεργασία τους η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα παραχώρησαν μια μοναδική κοινή συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά δηλώνοντας ενθουσιασμένες για αυτή την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη. 

Μέσα σε όλα οι δυο pop stars αναφέρθηκαν και στην περίοδο της καραντίνας και την επίδραση που αυτή είχε στις σχέσεις με τους ανθρώπους, τον ρόλο που έχουν οι σύντροφοί τους στη ζωή τους αλλά και για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους.

“Η καραντίνα με δίδαξε πολλά πράγματα. Το κυριότερο, ότι τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Από τον Μάρτιο του 2020 ζούμε σε μια συνθήκη πρωτόγνωρη. 

Ξαφνικά άλλαξαν όλα. Ο τρόπος που ψωνίζουμε, που κυκλοφορούμε, που διασκεδάζουμε, και το πιο σημαντικό για εμένα, που συναντιόμαστε. Μου έλειψαν τόσο πολύ οι φίλοι μου. 

Έκατσα και σκέφτηκα πολύ και πολλά, κυρίως στην πρώτη καραντίνα. Είχα όλο τον απαιτούμενο χρόνο να σκεφτώ. 

Μαζί με τα αρνητικά η καραντίνα είχε και θετικά. Γίναμε πιο δημιουργικοί, είχαμε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας και επανεξετάσαμε τις προτεραιότητές μας και τι πραγματικά αξίζει” δηλώνει η Τάμτα με την Έλενα Παπαρίζου να συμπληρώνει, 

“Έμαθα να εκτιμώ ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους γύρω μου και να φροντίζω τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι όλοι μας κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποιήσαμε πολλά πράγματα για εμάς. Και πήρα αποφάσεις ζωής, πάντα προς το καλύτερο”.

Για τους συντρόφους τους

Έλενα Παπαρίζου: “Είναι απόλυτα υποστηρικτικός, όπως και εγώ με εκείνον. Σεβόμαστε ο ένας τη δουλειά του άλλου και φροντίζουμε να μην τη μπλέκουμε στην προσωπική μας ζωή. 

Για τον Ανδρέα είμαι η Έλενα και για την Έλενα είναι ο Ανδρέας. Την Παπαρίζου και τον Καψάλη τους αφήνουμε στις δουλειές τους”.

Τάμτα: “Είναι πολύ υποστηρικτικός και τον ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό. Η Άννυ είναι πια ένα μεγάλο παιδί. Είναι έξυπνη, πολυπράγμων και αυτόνομη και είμαι υπερήφανη γι΄αυτό”.

Η δυσκολότερη στιγμή της ζωής τους: 

Έλενα Παπαρίζου: “Δε θα ήθελα να μένω στις δύσκολες περιόδους της ζωής μου, αλλά να κοιτάω μπροστά. 

Το τώρα και το μετά έχει σημασία, στο παρελθόν ό,τι έγινε, έγινε και κάθε εμπειρία, θετική ή αρνητική, μου έχει διδάξει κάτι. Τα μαζεύω όλα αυτά και προχωράω μπροστά”.

Τάμτα: “Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου ήταν εκείνη στη Γεωργία όπου η χώρα διένυε μια δύσκολη περίοδο λόγω πολέμου και οι συνθήκες διαβίωσης ήταν δύσκολες. 

Πολλές φορές αισθάνομαι ότι έχω μιλήσει εκτενώς γι΄αυτό το κομμάτι της ζωής μου, μετά σκέφτομαι ότι αν καταφέρω να δώσω δύναμη  ή να εμπνεύσω έστω και ένα άτομο σε κάθε αναφορά, αξίζει”.

epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου – Τάμτα: Ο ρόλος των συντρόφων τους στη ζωή τους και η αναφορά στις δύσκολες στιγμές
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5497053433980877456
Σχόλια
item