Χριστίνα Κεφαλά: Ξεσπά μέσα από το νοσοκομείο – “Να μάθουν να σέβονται τις γυναίκες”

Η Χριστίνα Κεφαλά απουσίαζε από τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης διαγνώστηκε με πνευμονία, συνεπώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι δύσκολα για εκείνη. 

Παρά την κατάσταση της υγείας της, η Χριστίνα Κεφαλά επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media, παροτρύνοντάς τους να κάνουν όσο πιο άμεσα γίνεται το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Όπως παραδέχτηκε, η ίδια φοβόταν πολύ να εμβολιαστεί, όμως τώρα μετάνιωσε που δεν το έκανε. 

Μετά τη δημόσια εξομολόγηση στο Instagram, ένας από τους followers της απάντησε στις αναρτήσεις της, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή του με τα λεγόμενά της. 

Κρατώντας μια επιθετική στάση, ο άγνωστος άνδρας τα έβαλε με την Χριστίνα Κεφαλά. Εκείνη, μη χάνοντας το χαμόγελο και την καλή διάθεσή της, έγραψε:

“Σας παρακαλώ μια αναφορά όλοι. 

Πρώτον, να μάθουν να σέβονται και πόσο μάλλον τις γυναίκες, δεύτερον, ας επισκεφτούν τους δικούς τους γιατρούς για τα ψυχολογικά τους, τρίτον είναι δική μου γνώμη, στο προφίλ μου και κάνω ό,τι θέλω, τέταρτον, όποια βγαίνει με μαγιό στο Instagram, από πότε θεωρείται βίζιτα το 2021; Πέμπτον, πραγματικά μαγκιά μου, που κάθομαι λέω τη γνώμη μου, έστω και στην κατάσταση που είμαι.

Κλαίω, αλήθεια! Πόσο κακός είναι ο κόσμος; Και ναι, έχω περάσει και H1N1 και νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες παράλυτη. Άντε, τα φιλάκια μας…”.

Δες τις αναρτήσεις:  

epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Κεφαλά: Ξεσπά μέσα από το νοσοκομείο – “Να μάθουν να σέβονται τις γυναίκες”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7272475484963537214
item