Η Ν.Τσομπανίδου φοράει ακόμα το μονόπτερο του Π.Βασιλάκου: «Είναι ένα κόσμημα που έχω πάρει ως δώρο»

Η νεαρή χορεύτρια Νικόλ Τσομπανίδου, κατά τη διάρκεια του The Bachelor, φαινόταν τόσο τρελά ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ωστόσο, η σχέση του ναυάγησε λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι.

Η κοκκινομάλλα Νικόλ, τον έχει πλέον ξεπεράσει και έχει προχωρήσει τη ζωή της, ωστόσο φοράει ακόμα το μονόπετρο που της είχε χαρίσει.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε τον λόγο που δεν αποχωρίζεται το δαχτυλίδι του, αρχικά όμως αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από το reality του έρωτα.

«Τέτοιο καιρό ήμουν στο παιχνίδι. Μου πήρε χρόνο να προσαρμοστώ όταν βγήκα έξω. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι δεν είμαι μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ωραία εμπειρία και θα συνιστούσα σε μια κοπέλα να το ζήσει. 

Θα πρέπει όποια μπει στο παιχνίδι να είναι ο εαυτός της και να μην προσποιείται. Θα πρέπει να φέρεται και με σεβασμό στα άλλα κορίτσια», είπε για τις κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό «The Bachelor».

Στην ερώτηση αν περίμενε ότι θα ήταν η μεγάλη νικήτρια της καρδιάς του Παναγιώτη Βασιλάκου, εκείνη απάντησε: «Δεν περίμενα. Από τη μέση και μετά είχα έρθει πιο κοντά με τον Παναγιώτη. Τα συναισθήματά μου ήταν αληθινά. Όποιος με γνωρίζει το ξέρει».

Τέλος αναφέρθηκε στο μονόπετρο του πρώην συντρόφου της, αποκαλύπτοντας τον λόγο που το φοράει: «Δεν σημαίνει κάτι, ότι ακόμη έχω συναισθήματα. Είναι ένα κόσμημα που έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο».

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ν.Τσομπανίδου φοράει ακόμα το μονόπτερο του Π.Βασιλάκου: «Είναι ένα κόσμημα που έχω πάρει ως δώρο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3042727120732218451
item