Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Βουτιές στην πισίνα για το ερωτευμένο ζευγάρι Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Βουτιές στην πισίνα για το ερωτευμένο ζευγάρι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Βουτιές στην πισίνα για το ερωτευμένο ζευγάρι

Περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας μετρούν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια! Το γνωστό ζευγάρι απολαμβάνει αθόρυβα τον έρωτά του στη συμπρωτεύουσα, προσπαθώντας να κρατά όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους.

Ο παρουσιαστής και η ψυχολόγος μένουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ μαζί τους βρίσκεται και ο γιος της Κρίστης Καθάργια, με τον οποίο ο Γιώργος Μαυρίδης διατηρεί άψογες σχέσεις.

Τόσο ο γνωστός παρουσιαστής όσο και η όμορφη ψυχολόγος διαθέτουν τους δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και αρκετές είναι οι φορές που έχουν μοιραστεί με τους followers τους τρυφερά στιγμιότυπα. 

Με αφορμή την έλευση του Ιουλίου, η Κρίστη Καθάργια δημοσίευσε στο προφίλ της μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία με το έτερον ήμισυ. 

Το ζευγάρι ποζάρει ξαπλωμένο σε ένα φουσκωτό στρώμα μέσα στην πισίνα, έχοντας ανάμεσά του τα δύο σκυλάκια του παρουσιαστή. 

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Βουτιές στην πισίνα για το ερωτευμένο ζευγάρι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8856030411828946210
Σχόλια
item