Πότε οι άνθρωποι απομακρύνονται απότομα από μια σχέση; Πότε οι άνθρωποι απομακρύνονται απότομα από μια σχέση; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πότε οι άνθρωποι απομακρύνονται απότομα από μια σχέση;

Σίγουρα έχεις και εσύ έχεις βιώσει το συναίσθημα κάποιος να απομακρύνεται απότομα από τη ζωή σου χωρίς να δώσει εξηγήσεις και ενώ όλα μεταξύ σας κυλούσαν μια χαρά.

Γιατί μπορεί να συνέβη όμως αυτό;

Αισθανόταν πίεση

Μήπως ο ρυθμός που ήθελες να προχωρήσει η σχέση σας ήταν πιο γρήγορος από τον δικό του με αποτέλεσμα να αισθάνθηκε πίεση και ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις σου;  

Είναι πολύ φυσιολογικό όταν θέλεις κάποιον να θες να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί του, να εκφράζεις τα συναισθήματά σου και να κάνετε πράγματα, θα πρέπει όμως να λάβεις υπόψιν σου και τους δικούς του ρυθμούς.

Σκοπός είναι να βρείτε μία μέση οδό στην οποία να αισθάνεστε και οι δύο καλά και όχι να πιέζεστε προσπαθώντας να χωρέσετε ο ένας στα θέλω του άλλου.

Αισθανόταν ανταγωνισμό

Μήπως μαλώνατε για το ποιος βγάζει ή πληρώνει τα περισσότερα; Ρωτούσατε φίλους για να σας πουν ποιος έχει δίκιο ή έπαιρνες εσύ όλες τις αποφάσεις για το τι θα κάνετε;

Αν ναι, τότε μάλλον προσπαθούσες μονίμως να «ελέγξεις» τη σχέση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υποβαθμίζεις τη δική του υπόσταση και να δημιουργείς ανταγωνισμό ανάμεσα σας.

Αισθανόταν ότι δεν τον σέβεσαι

Ο ανταγωνισμός είναι μία κατάσταση που εμπεριέχεται στην έλλειψη σεβασμού. Κράτα στο μυαλό σου ότι ο σεβασμός δεν εμπίπτει μόνο στον τρόπο που του μιλάς αλλά και στις πράξεις σου. Μην τον φέρνεις σε δύσκολη θέση και μην του δημιουργείς ανασφάλειες. Είναι βασική αρχή για τις ανθρώπινες σχέσεις και χωρίς αυτόν δύσκολα θα πας τη σχέση σου στο επόμενο βήμα.

epirusblog.gr
5 of 5
Πότε οι άνθρωποι απομακρύνονται απότομα από μια σχέση;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3392502763415796273
Σχόλια
item