Γιώργος Παπαδόπουλος: Απαθανατίζει την σύντροφο του και μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Γονείς για δεύτερη φορά πρόκειται να γίνουν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η αγαπημένη του Γαλάτεια Βασιλειάδη. Μάλιστα, ο τραγουδιστής μας έδειξε και πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και ανυπομονεί να αγκαλιάσει τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους και να χαρίσουν έτσι ένα αδερφάκι στον γιο τους Άγγελο που είναι τριών ετών.

Η Γαλάτεια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της είναι αρκετά φουσκωμένη! 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μάλιστα πολλές φορές μοιράζεται στιγμιότυπα από όλη αυτή την ξεχωριστή περίοδο και αυτό έκανε και σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την αγαπημένη του προκειμένου να μας δείξει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαδόπουλου με την σύντροφο του

Γιώργος Παπαδόπουλος φωτογραφία της συντρόφου του

«Δεν έχω εύκολη εγκυμοσύνη»

Γονείς για δεύτερη φορά πρόκειται να γίνουν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη, με την δεύτερη να αποκαλύπτει τις δυσκολίες που βιώνει στην εγκυμοσύνη της.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδάκι, τον 3χρονο Άγγελο, και είναι έτοιμοι σε λίγο καιρό να υποδεχτούν και τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους.

Η Γαλάτεια μάλιστα, σε ένα Q&A που έκανε στο instagram της, απάντησε στις ερωτήσεις των ακολούθων της, όπου η μία αφορούσε και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια της κύησης.

Συγκεκριμένα η ίδια είπε: «Δεν είχα καθόλου εύκολη εγκυμοσύνη ούτε στην πρώτη, ούτε και τώρα. Λόγω ναυτίας ούτε νερό δεν μπορούσα να πιω. Υπομονή σε όλες τις μανούλες, περνάει αυτό και μετά έρχεται το θαύμα”.

Ενώ σε μια άλλη ερώτηση αποκάλυψε: «Είμαι στη 16η εβδομάδα και μετά το καλό μετά το καλοκαίρι θα γεννήσω».

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού

Το μεσημέρι της Κυριακής 25/4, ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Παπαδόπουλος βγήκε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε πρώτη φορά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Γαλάτειας Βασιλειάδου.

«Το φύλο δεν το ξέρουμε, το ξέρουν οι νονές. Το είδε ο γιατρός και το έστειλε με mail στις νονές για να μας κάνουν πάρτι. Αμερικανιές. Θα μας κάνουν πάρτι και θα μας αποκαλύψουν αν είναι κορίτσι η αγόρι. H Γαλάτεια ζήτησε μπαλόνια και γω τούρτα για να έχω κάτι να φάω.

Η εγκυμοσύνη της Γαλάτειας είναι λίγο πιο δύσκολη από την πρώτη. Είναι αδιάθετη συνέχεια», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Και συνέχισε: «Την πρώτη φορά πήγε να δει την κολλητή της στο Λονδίνο. Πριν φύγει έβλεπα τα σημάδια και όταν πήγα να την πάρω στο αεροδρόμιο της είπα ότι είναι έγκυος. Μου έλεγε όχι και δεν έκανε τεστ. 

Μετά από μια βδομάδα της πήρα τεστ και βγήκε θετικό. Αυτή τη φορά, λόγω κορονοϊού όλοι περνάμε δύσκολα και την είδα κάπως μια μέρα. Της λέω είσαι έγκυος και δεν το ξέρεις. Μου λέει “άσε μας” αλλά έκανε τεστ και ήταν. Παραδίδω μαθήματα».


epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Παπαδόπουλος: Απαθανατίζει την σύντροφο του και μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2562029999885739824
item