Η Ι.Μαλέσκου έκανε την Κύπρο να «αναστενάξει» με τον σέξι χορό της (βίντεο) Η Ι.Μαλέσκου έκανε την Κύπρο να «αναστενάξει» με τον σέξι χορό της (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ι.Μαλέσκου έκανε την Κύπρο να «αναστενάξει» με τον σέξι χορό της (βίντεο)

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκλεισε την τηλεοπτική σεζόν με την κορυφαία της εμφάνιση, καθώς έκανε ολόκληρη την Κύπρο να παραμιλά με το κορμί της και τον χορό της.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της δημοφιλούς εκπομπής στην Κυπριακή τηλεόραση, του «Λούης Night Show» που μεταδίδεται στον Alpha Κύπρου και... ξεσήκωσε με τη χορευτική της δεινότητα αλλά και το κέφι της.

Μάλιστα, αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς αφού ερμήνευσε παραλλαγμένο το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα "Καραμέλα" που εννοείται πως είναι άκρως χορευτικό κομμάτι.

Ξεσηκώθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου λοιπόν και ξεσήκωσε και τον κόσμο τόσο στο πλατό όσο και μπροστά από τις οθόνες τους αφού την είδαν να χορεύει ξέφρενα στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε με τον σέξι χορό της και το μπρίο της, δείχνοντας και η ίδια σε πολύ καλή και ανεβασμένη διάθεση.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ι.Μαλέσκου έκανε την Κύπρο να «αναστενάξει» με τον σέξι χορό της (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2169475820230691624
Σχόλια
item