Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την παραπομπή Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο: «Αλέξη και στα δικά σου» Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την παραπομπή Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο: «Αλέξη και στα δικά σου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την παραπομπή Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο: «Αλέξη και στα δικά σου»

Με πέντε λέξεις και μία φωτογραφία, που απεικονίζει τον Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Παππά, «καρφώνει» η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επί ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παραπομπή του Νίκου Παππά σε Ειδικό Δικαστήριο για το «ΣΥΡΙΖΑ Channel», στρέφει τα βέλη της προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα-Παππά

«Αλέξη και στα δικά σου», γράφει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας emoji με το σήμα της νίκης και hashtag, όπως «συνεταιράκια» και «αριστεροί της φακής».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζωή Κωνσταντοπούλου βάζει στο στόχαστρο τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σε παλαιότερες δηλώσεις αναφορικά με τη συζήτηση για το εξοχικό Τσίπρα στο Σούνιο, είχε σχολιάσει ότι τόσο ο εκείνος όσο και άλλα πρόσωπα που βρέθηκαν στην εξουσία με τη σημαία της Αριστεράς επέλεξαν να ανεβάσουν το βιοτικό τους επίπεδο την ώρα που η χώρα στραγγαλιζόταν.


epirusblog.gr
5 of 5
Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την παραπομπή Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο: «Αλέξη και στα δικά σου»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2447100303154262340
Σχόλια
item