Θεσπρωτία: Εξοπλίζονται οι δήμοι..με το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ Θεσπρωτία: Εξοπλίζονται οι δήμοι..με το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Εξοπλίζονται οι δήμοι..με το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ

Δύο νέα οχήματα υψηλών δυνατοτήτων και χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος απέκτησε ο Δήμος Σουλίου μέσα από το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ "

Έτσι επιτυγχάνονται η εξοικονόμηση πόρων από τα καύσιμα, η πλήρης κάλυψη των περιοχών του Δήμου μας αλλά και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων.

Ειδικότερα παρελήφθησαν από το Δήμο Σουλίου δύο πετρελαιοκίνητα ημιφορτηγά-ημικάμπινα τύπου NISSAN NAVARA, με κίνηση 4×4 και κυβισμού 2.298 κ.ε., καθώς και δύο αλατοδιανομείς (μηχανήματα διασκόρπισης αλατιού) για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Δήμου.

Αναμένεται η παραλαβή ενός νέου ελαστιχοφόρου εκσκαφέα-φορτωτή.

Αξιοποιώντας το πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" ο δήμος Φιλιατών παρέλαβε 3 υπερσύγχρονα μηχανήματα, που θα εξυπηρετήσουν τις άμεσες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Συγκεκριμένα πριν λίγο καιρό έναν εκσκαφέα-φορτωτή αξίας 113.460€. Και τώρα ένα τρακτέρ με καταστροφέα και εκχιονιστικό μηχάνημα αξίας 84.816€. Ένα απορριμματοφόρο αξίας 171.129€. 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται  να εμπλουτιστεί ο μηχανοκίνητος στόλος με νέα οχήματα.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Εξοπλίζονται οι δήμοι..με το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 4012495896823031522
Σχόλια
item