Ατύχημα για τον Σταύρο Νικολαΐδη – Τι θα συμβεί με την παράσταση που πρωταγωνιστεί

Ατύχημα είχε ο Σταύρος Νικολαΐδης το οποίο τον οδήγησε να περάσει την πόρτα του νοσοκομείου. 

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με το μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πάτησε πάνω σε ένα παιχνίδι με αποτέλεσμα να παραπατήσει και να πάθει διάστρεμμα στο πόδι.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τον Σταύρο Νικολαΐδη πως σε 20 με 25 μέρες θα έχει ξεπεράσει την περιπέτεια υγείας αυτή.

Ο ηθοποιός όμως ενημέρωσε τους θαυμαστές του και τι θα συμβεί με τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, το «Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω».

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά και ας… κοσμεί το πόδι του η λευκή γάζα.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Νικολαΐδης έγραψε στην ανάρτηση του: «Έχω φορτώσει το αμάξι, αναχωρώ εντός πενταλέπτου για Αθήνα, πάω να κατέβω από την βεράντα, πατάω με φόρα ένα παιχνίδι του Θάνου και παθαίνω βαρύ διάστρεμμα! 

Σε 20-25 μέρες θα είμαι εντάξει, το πρόβλημα είναι ότι την Παρασκευή αρχίζει πάλι σειρά παραστάσεων. Όμως είμαι της παλιάς σχολής.

Δεν αναβάλλω ποτέ παράσταση εκτός αν μου το επιβάλλουν οι γιατροί. Έχω παίξει και με πόδι στον γύψο και πατερίτσες. Κι ούτε τώρα θα το κάνω. Θα είμαι και μουγγός και κουτσός! 

Το πολύ πολύ να ο ονομαστεί η παράσταση: “Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω… και δεν περπατάω!!!” και δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μπανταρισμένο του πόδι του.


epirusblog.gr
5 of 5
Ατύχημα για τον Σταύρο Νικολαΐδη – Τι θα συμβεί με την παράσταση που πρωταγωνιστεί
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2133060461738282742
item