Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποζάρει με μπικίνι και δείχνει το γυμνασμένο της σώμα

Στα 41 της έχει ένα πολύ fit κορμί.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία από τις Ελληνίδες ηθοποιούς/παρουσιάστριες, που συνηθίζουμε να χαζεύουμε στο Instagram ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είναι από τις γυναίκες που αγαπούν το φυσικό αποτέλεσμα και ουκ ολίγες φορές την έχουμε δει να ποζάρει αρετουσάριστη ή χωρίς ίχνος μακιγιάζ επάνω της.

Μία τέτοια φορά είναι και η φωτογραφία που είδες λίγο παραπάνω, με τη Ντορέττα Παπαδημήτριου να φοράει το μαγιό της.

dorettapapadimitriou

Η φωτογραφία με το αρετουσάριστο κορμί της

Η ηθοποιός διανύει το 41ο έτος της ηλικίας της και όμως όταν την κοιτάζεις τίποτα δεν την μαρτυρά. Το σώμα της είναι τόσο γυμνασμένο και καλλίγραμμο, σε σημείο που θα τη ζήλευε ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret.

Το απόγευμα του Σαββάτου (17/7/21) η Ντορέττα ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία, στην οποία βρίσκεται σε μια περιοχή με πολύ έντονη βλάστηση, θα το έλεγες και δάσος, και σε ασπρόμαυρο φόντο, φορώντας το μαγιό της μας έδειξε τις αναλογίες της.

Το ονειρικό τοπίο και τα σχόλια στη φωτό της

Όπως ίσως είδες από τα hashtags που χρησιμοποίησε στη φωτογραφία της, η Ντορέττα βρέθηκε στα Κύθηρα, σε περιοχή με καταρράκτες. Εξού και η πυκνή βλάστηση στις φωτογραφίες που ανέβασε. «Welcome to the jungle» έγραψε στο caption της φωτογραφίας της με τα likes να αγγίζουν τα 30 χιλιάδες.

Τα σχόλια πάντως στη φωτογραφία μας έδωσαν να καταλάβουμε πως ακόμη κι έτσι αρετουσάριστη με το μαγιό της και χωρίς μακιγιάζ έχει απίστευτο σώμα.

Δες μερικά από αυτά που τις έκαναν διάσημοι celebs στη gallery παρακάτω.



































epirusblog.gr
5 of 5
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποζάρει με μπικίνι και δείχνει το γυμνασμένο της σώμα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5613791609613278578
item