Εύκολοι τρόποι για να βρείτε τον επόμενο σύντροφό σας Εύκολοι τρόποι για να βρείτε τον επόμενο σύντροφό σας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εύκολοι τρόποι για να βρείτε τον επόμενο σύντροφό σας

Διάβασε παρακάτω μερικά tips για το πώς να γνωρίσεις έναν πιθανό σύντροφο.

Εστιατόριο

Μπορεί επίσης να συναντήσεις έναν πιθανό σύντροφο όταν είσαι σε ένα εστιατόριο. Ακόμη κι αν είσαι έξω μαζί με συνεργάτες ή με φίλες σου, μην φοβάσαι να ξεκινήσεις μια συζήτηση με έναν ευγενικό τύπο που σου άρεσε. 

Δεν είναι κακό να παίρνεις που και που την πρωτοβουλία. Θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε κάποια εκπληκτική πιθανότητα για ραντεβού.

Κοινοί φίλοι

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσεις το σύντροφό σου είναι μέσω κοινών γνωστών. Στην πραγματικότητα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να γνωρίσεις έναν καινούργιο σύντροφο ή απλά έναν φίλο. 

Μη διστάζεις να ρωτήσεις τους στενούς σου φίλους αν γνωρίζουν κάποιον άντρα που είναι ελεύθερος και που ψάχνει για σύντροφο. Ποιος ξέρει, ίσως να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου. Απλά μην ξεχάσεις να πεις ευχαριστώ στους φίλους σου.

Σχολή

Είτε πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο είτε στο λύκειο, είναι ένα υπέροχο μέρος για να γνωρίσεις τον φίλο σου. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος από την τάξη ή το τμήμα σου. Μπορεί να είναι κάποιος που τον συναντάς στο κυλικείο ή απλά τον προσπερνάς στο διάδρομο. Αν σου αρέσει αυτός ο τύπος, προσέγγισέ τον. 

Μην σκέφτεσαι πως δεν είναι καλό να κάνει ένα κορίτσι την πρώτη κίνηση. Κι αν αγχώνεσαι, δεν χρειάζεται να του πεις να βγείτε αμέσως μόλις πιάσετε την κουβέντα. Απλά άφησέ τον να καταλάβει ότι σου αρέσει.

Στα μαγαζιά

Τέλος, μπορεί να γνωρίσεις τον μελλοντικό σου σύντροφο την ώρα που ψωνίζεις. Όπου κι αν έχεις πάει για ψώνια, κοίταζε γύρω σου στα καταστήματα και τα τμήματα όπου είναι πιθανότερο να επισκέπτονται άντρες. Ένα από τα καλύτερα του να γνωρίσεις έναν άντρα όταν είσαι στα μαγαζιά είναι πως ξέρεις ότι δεν τον πειράζει να βγαίνει για ψώνια και πως το να βγείτε βόλτα στα μαγαζιά δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα μεταξύ σας.

Σούπερ μάρκετ

Ναι, κυρίες μου, διαβάσατε σωστά. Το σούπερ μάρκετ είναι ένα ιδανικό μέρος για να συναντήσεις ένα πιθανό σύντροφο. Ναι, δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά μπορεί να συμβεί. Έτσι, όταν πηγαίνεις για ψώνια, έχε τα μάτια σου ανοιχτά επειδή ποτέ δεν ξέρεις πού μπορείς να συναντήσεις τον τέλειο άντρα. Αν συμβεί, μη διστάσεις να του πιάσεις την κουβέντα.

Δουλειά

Ναι, η σχέση με κάποιον από τη δουλειά σου δεν είναι εύκολη και μπορεί να έχει κάποιες επιπλοκές, είναι όμως εφικτή αν αγαπάτε ο ένας τον άλλο. Απλά βεβαιώσου ότι αυτός που σε ενδιαφέρει δεν είναι το αφεντικό σου αφού μπορεί η σχέση σας να μη λειτουργήσει και θα μπορούσες ακόμη και να χάσεις τη δουλειά σου. Πολλοί άνθρωποι συναντούν τους συντρόφους τους στη δουλειά αφού εκεί περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους.

Διαδίκτυο

Δεν είναι κάτι που συστήνεται, ωστόσο δεν είναι και κακό να το προσπαθήσεις. Σήμερα πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τους συντρόφους τους από το Internet. Πρόκειται για έναν τεράστιο κόσμο πιθανοτήτων και μπορείς εύκολα να γνωρίσεις έναν πιθανό σύντροφο online. Απλά να είσαι προσεκτική στην αναζήτηση συντρόφου και όταν πρόκειται να συναντήσεις κάποιον που έχεις γνωρίσει από το Internet.

epirusblog.gr
5 of 5
Εύκολοι τρόποι για να βρείτε τον επόμενο σύντροφό σας
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5071465636862695298
Σχόλια
item