Μελίνα Ασλανίδου: Δημοσίευσε ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό - Χωρίς φίλτρα και επεξεργασίες Μελίνα Ασλανίδου: Δημοσίευσε ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό - Χωρίς φίλτρα και επεξεργασίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μελίνα Ασλανίδου: Δημοσίευσε ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό - Χωρίς φίλτρα και επεξεργασίες

Η Μελίνα Ασλανίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, όπου μένει και μόνιμα τους τελευταίους μήνες. Οι βουτιές στην παραλία είναι καθημερινές, όπως και η ηλιοθεραπεία κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Πρόσφατα λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της ολόσωμη, φορώντας το μπικίνι της. Μάλιστα, δεν έβαλε κανένα φίλτρο και δεν έκανε καμία επεξεργασία.

Η Μελίνα Ασλανίδου διατηρεί άψογες αναλογίες στο στόμα της και πολλές φορές μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό, δείχνοντας μας το κορμί της.

Αυτή είναι η άφιλτρη φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου με μαγιό

Μελίνα Ασλανίδου ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό

Έτσι διατηρεί το κορμί της η Μελίνα Ασλανίδου - Δεν είναι με δίαιτα

Σε μια της συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό εκτός των άλλων που αποκάλυψε μίλησε και για το πως κρατιέται σε φόρμα!

«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, που λέει και ο φίλος μου ο Πασχάλης Τερζής. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει.

Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά.

Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής. Τα σχόλια άρχισαν με την είσοδό μου στην τηλεόραση, όμως ξέρεις τι έγινε; Εγώ είχα αγωνία να είμαι έντιμη και σωστή με τα παιδιά που έκρινα και αφέθηκα στην ομάδα που δούλευε για μένα, για τα μαλλιά, τα ρούχα, το μακιγιάζ.

Κάθε φορά υπήρχε η αγωνία να κάνουμε κάτι άλλο, κι εμένα μ’ αρέσουν τα πειράματα, αφηνόμουν.

Κατά συνέπεια, όλο αυτό ήταν πολύ καινούριο για μένα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ σωστά. Από την άλλη, όμως, νιώθω πως και οι συνεργάτες μου προσπάθησαν και έβγαλαν το καλύτερο αποτέλεσμα και στο «Voice» και στο «X-Factor».

Το κομμάτι της ματαιοδοξίας το κουμαντάρω. Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και του λέω «ξεκόλλα, πάρ’το αλλιώς» και του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει.

Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα»

epirusblog.gr
5 of 5
Μελίνα Ασλανίδου: Δημοσίευσε ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό - Χωρίς φίλτρα και επεξεργασίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 690141918317973281
Σχόλια
item