Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Το φωτογραφικό άλμπουμ των καλοκαιρινών διακοπών τους

Eυρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. 

Η αθλητικογράφος και ο personal trainer, που τα τελευταία χρόνια συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετρούν σχεδόν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ενώ από την αρχή σχεδόν της σχέσης τους αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Παρόλο που πολλοί είναι εκείνοι που τους ρωτούν πότε σκοπεύουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι δυο τους δείχνουν να μην αγχώνονται για το μέλλον και απολαμβάνουν το τώρα. 

Αυτή την περίοδο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκονται σε διακοπές, κάνοντας ένα μικρό πέρασμα από διάφορα νησιά του Αιγαίου.

Και οι δυο, αγαπούν τα ελληνικά νησιά και τα θαλάσσια σπορ, και λατρεύουν να φωτογραφίζουν τα μαγευτικά τοπία που επισκέπτονται. 

Έτσι τις τελευταίες ημέρες πολλά είναι τα στιγμιότυπα που έχουμε δει να αναρτώνται στους λογαριασμούς τους στο instagram με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Δες παρακάτω το φωτογραφικό άλμπουμ των καλοκαιρινών διακοπών του αγαπημένου ζευγαριού.

epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Το φωτογραφικό άλμπουμ των καλοκαιρινών διακοπών τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6944991556498620540
item