Άρτα: Βράβευση μουσικού σχολείου Άρτας για το ψηφιακό παιχνίδι για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Άρτα: Βράβευση μουσικού σχολείου Άρτας για το ψηφιακό παιχνίδι για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Βράβευση μουσικού σχολείου Άρτας για το ψηφιακό παιχνίδι για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

"Οι μαθητές της Β΄ τάξης του Μουσικού Σχολείου Άρτας συμμετείχαν στον 1ο Διεθνή μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας Επιτραπέζιου και ψηφιακού αφηγηματικού παιχνιδιού και απέσπασαν με το παιχνίδι «Ελληνική Επανάσταση του 1821» διάκριση στην κατηγορία του ψηφιακού παιχνιδιού...
Συγκεκριμένα, το Μουσικό Σχολείο Άρτας ήταν ένα από τα δύο σχολεία που διακρίθηκαν στη βαθμίδα των Γυμνασίων στην κατηγορία ψηφιακού παιχνιδιού. Το επίπεδο του συναγωνισμού ήταν πολύ υψηλό και η συμμετοχή των σχολείων μεγάλη. 
Τα έπαθλα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο, μαζί με την ενημέρωση για την τελετή βράβευσης, η οποία εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των μαθητών των  σχολείων.

Οι εκπαιδευτικοί που  συνεργαστήκαε και συντονίσανε αυτή τη δημιουργία, ο υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Άρτας, Τσάιμος Άρης κλάδου ΠΕ86,  ο Κατσούλας Βάιος κλάδου ΠΕ02 και ο Γιαννούτσος Παναγιώτης κλάδου ΠΕ79.01 θέλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές για την επιτυχία αυτή και να τους ευχαριστήσουμε για τον ζήλο, το ενδιαφέρον και το ομαδικό πνεύμα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του παιχνιδιού.
Παίξτε το παιχνίδι των παιδιών ΕΔΩ και βοηθήστε την επανάσταση του 1821 να πετύχει.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Βράβευση μουσικού σχολείου Άρτας για το ψηφιακό παιχνίδι για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7767264347826777118
Σχόλια
item