Γενέθλια για την κόρη της Βάνας Μπάρμπα

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Βάνα Μπάρμπα, καθώς η αγαπημένη της κορούλα, Φαίδρα, γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της.

Η κόρη της μάλιστα συμπλήρωσε 18 χρόνια ζωής και συνεπώς ενηλικιώθηκε, με την ηθοποιό να είναι αρκετά περήφανη για την ίδια αλλά και αρκετά αγχωμένη, μιας και φέτος έδινε πανελλήνιες.

Μάλιστα, η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να της ευχηθεί και δημοσίως, για αυτό και προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα για τα γενέθλια της κόρης της

Η ίδια έγραψε: «Σαν σήμερα γεννήθηκες, πριν από 18 χρόνια… Με ρώτησες όταν λίγο μεγάλωσες “ποιο είναι για σένα το πιο σπουδαίο κατόρθωμα στη ζωή μαμά” σου απάντησα “Η ΑΓΑΠΗ” και συνέχισες “μα πως ξέρει κάποιος αν μπορεί ν’ αγαπά;” Δεν απάντησα… δεν ήξερα τι να πω.

Όμως σήμερα θα σου πω πως έμαθα να αγαπάω μέσα από σένα. Από την πρώτη μας μάτια, από το άγγιγμα μας, η αγάπη διώχνει τον φόβο. Γι’ αυτό είναι σημαντική. Χρόνια σου πολλά κόρη μου, πάντα θα είμαι εκεί να πιάνουμε το χέρι ή μια της άλλης και να λέμε “Για πάντα ί”».

 

«Θέλω να κάνω θέατρο! Θα χτυπούσα την πόρτα του Κιμούλη ξανά»

Δηλώσεις στην κάμερα έκανε η Βάνα Μπάρμπα, λέγοντας πως θέλει να κάνει ξανά θέατρο και μάλιστα, σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα του Γιώργου Κιμούλη καθώς ήταν και είναι πρότυπο για όλους.

Μπορεί το περασμένο διάστημα να δέχτηκε καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία από γυναίκες ηθοποιούς, ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν την κρατάει πίσω από το να συνεργαστούν.

«Θέλω να κάνω θέατρο, αλλά δεν ξέρω πώς. Θέλω να ετοιμάσω μια παράσταση. Μου λείπει. Θα χτυπούσα την πόρτα του Κιμούλη ξανά. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. 

Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Γενέθλια για την κόρη της Βάνας Μπάρμπα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9063919687319809876
item