Γιάννενα: Εορτάζει το Σάββατο ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίνης Γιάννενα: Εορτάζει το Σάββατο ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίνης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Εορτάζει το Σάββατο ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίνης

Το ερχόμενο Σάββατο εορτάζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίνης της πόλης των Ιωαννίνων

 Οι ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο φέτος- καίτοι διανύουμε περίοδο έκρηξης της πανδημίας- διοργανώνουν εκτός των Ιερών ακολουθιών και σειρά άλλων εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα σήμερα στις 7 μ.μ. θα τελεστεί Ιερό Ευχέλαιο και μία ώρα αργότερα θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με τίτλο «Πέτρα και Πίστη».

Αύριο Πέμπτη στις 7 μ.μ. θα τελεστεί Ιερά Παράκληση και θα ακολουθήσει στις 9 μ.μ. συναυλία από τη Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών.

Την Παρασκευή ώρα 6 μ.μ. θα τελεστεί Ιερά Παράκληση, στις 7.30 μ.μ. Αρχιερατικός Εσπερινός και στις 9.30 μ.μ. Ιερά αγρυπνία.

Το Σάββατο θα τελεστεί στις 7.00 π.μ. Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και θα ακολουθήσει στις 10.00 π.μ. και δεύτερη Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα στις 7 θα τελεστεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός.

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου το πρωί έχει προγραμματιστεί Αιμοδοσία. Σήμερα και αύριο το απόγευμα και το πρωί του Σαββάτου θα γίνεται ξενάγηση στην Μνημειακή Βασιλική της Αγίας Μαρίνας από την αρχαιολόγο κ. Ελένη Μίχου.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εορτάζει το Σάββατο ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίνης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6273630213961614769
Σχόλια
item