ΟΤΟΕ: Θετική στην τηλεργασία στις τράπεζες -Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση για την Ειδική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση ΟΤΟΕ: Θετική στην τηλεργασία στις τράπεζες -Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση για την Ειδική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΟΤΟΕ: Θετική στην τηλεργασία στις τράπεζες -Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση για την Ειδική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση

Θετικοί στην προοπτική να ρυθμιστεί το καθεστώς της τηλεργασίας με την προώθηση ειδικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης, εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι των τραπεζών στη συνάντηση που είχαν με τη διοίκηση της ΟΤΟΕ, χθες, Τρίτη 13 Ιουλίου.

Στη συνάντηση αυτή, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΟΤΟΕ, η οποία απέστειλε στις τράπεζες τις προτάσεις της για το θέμα, έγινε σε θετικό κλίμα μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων και συμφωνήθηκε οι διαπραγματεύσεις να συνεχιστούν.

Από την πλευρά της ΟΤΟΕ προβλήθηκε γι’ άλλη μια φορά ότι:

  1. Ο κλάδος βρίσκεται στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων και της ψηφιοποίησης της εργασίας.
  2. Η θέσπιση κλαδικών συλλογικών ρυθμίσεων διασφαλίζει τον υγιή ανταγωνισμό στον κλάδο.
  3. Η αναγκαιότητα κλαδικής συλλογικής ρύθμισης της τηλεργασίας στον κλάδο και ταυτόχρονα η περαιτέρω εξειδίκευσή της μέσω Επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε κάθε επιχείρηση, αποτελούν προτεραιότητα και για τον κλάδο και για τους εργαζόμενους.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ, «με αίσθημα ευθύνης, με ετοιμότητα και αποφασιστικότητα απαντά θετικά στις σύγχρονες προκλήσεις μιας νέας εποχής που δημιουργεί νέα δεδομένα και για τον κλάδο και για τους εργαζόμενους».


epirusblog.gr
5 of 5
ΟΤΟΕ: Θετική στην τηλεργασία στις τράπεζες -Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση για την Ειδική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4671496458709993045
Σχόλια
item