Αναστάσιος Ροϊλός – Εριέττα Μανούρη: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους

Ο Αναστάσιος Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη πρωταγωνιστούν στην παράσταση “Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες” και το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Λαμπέτη η επίσημη πρεμιέρα. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί πέρα από ζευγάρι στο θέατρο είναι και ζευγάρι στην πραγματική ζωή.

Μετά το τέλος της παράστασης, ο Αναστάσιος Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” για τη συνύπαρξή τους επί σκηνής, ενώ αποκάλυψαν πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι ένα ζευγάρι να συνεργάζεται θεατρικά. 

“Πάντα έχει τη δυσκολία του να συνεργάζεσαι με πολύ δικούς σου ανθρώπους. Η συνεργασία έτυχε, μας προτείνανε μαζί”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναστάσιος Ροϊλός.

“Είναι ασφάλεια γιατί με τον Αναστάση έχουμε μια πολύ δυνατή χημεία. Ξέρεις έχεις δύο μάτια απέναντί σου που ξέρεις ότι είστε μαζί και ό,τι γίνει λάθος θα το σώσουμε και ό,τι πάει σωστά θα το χαρούμε παρέα. Οπότε είναι πολύ σημαντικό. 

Η μαμά μου πάντα γίνεται κολλητή με τους συντρόφους μου. Πάντα φταίει το παιδί, όχι οι άλλοι. Τον Αναστάση τον συμπαθεί πολύ”, ήταν τα λόγια της Εριέττας Μανούρη. 

Δες το βίντεο:



epirusblog.gr
5 of 5
Αναστάσιος Ροϊλός – Εριέττα Μανούρη: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6403189840215922439
item