Γιάννενα: Συναυλία κλασικής μουσικής σήμερα στο αρχαίο θέατρο ΔΩΔΩΝΗΣ Γιάννενα: Συναυλία κλασικής μουσικής σήμερα στο αρχαίο θέατρο ΔΩΔΩΝΗΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συναυλία κλασικής μουσικής σήμερα στο αρχαίο θέατρο ΔΩΔΩΝΗΣ

Δήμος Δωδώνης και το Πνευματικό του Κέντρο σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα, το Ζωγράφειο Σχολείο και το Κέντρο Ελληνο-Αυστριακής Διασύνδεσης λαμβάνουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στη συναυλία κλασικής μουσικής που θα δώσει το διάσημο Βιεννέζικο κουαρτέτο εγχόρδων "Auner Quartett" στο φετινό 5ο Φεστιβάλ Δωδώνης...
​Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φετινού «Ελληνο-Αυστριακού Μουσικού Καλοκαιριού», που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Το κουαρτέτο εγχόρδων θα παρουσιάσει έργα των Νίκου Σκαλκώτα, Κωνσταντίας Γουρζή, Franz Schubert και Ludwig van Beethoven.

Η κ. Κωσταντία Γουρζή μαέστρος, συνθέτης και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Θεάτρου του Μονάχου θα είναι η καλλιτεχνική σύμβουλος της συναυλίας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 στις 21:00 στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης με ελεύθερη είσοδο.

Τη συναυλία θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρέσβης της Αυστρίας στην Αθήνα, κ. Hermine Poppeller συνοδευόμενη από στελέχη της Αυστριακής διπλωματίας στην Ελλάδα. 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αρωγή του Δήμου Δωδώνης με τη στήριξη των χορηγών του, καθώς και με τη χορηγία και υποστήριξη των εταιρειών:
ΧΟΡΗΓΟΙ: Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, Volton
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: ΙΚΤΕΟ Παπαδόπουλος, Τζιάκος Ν. Α.Ε.

Για την αποφυγή συνωστισμού, προσέλευση κοινού από τις 20:00
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συναυλία κλασικής μουσικής σήμερα στο αρχαίο θέατρο ΔΩΔΩΝΗΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3222111514767539196
Σχόλια
item