Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια - Δεν υπάρχουν επιζώντες Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια - Δεν υπάρχουν επιζώντες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια - Δεν υπάρχουν επιζώντες

Δεν υπάρχουν επιζώντες μετά τη συντριβή αεροσκάφους που μετέφερε 28 άτομα στα ανατολικά της Ρωσίας την Τρίτη, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Το αεροσκάφος τύπου Antonov An-26 εκτελούσε πτήση από την περιφερειακή πρωτεύουσα Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκι προς την κωμόπολη Παλάνα, στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου, όταν έπαψε να εκπέμπει σήματα αναγνώρισης, ανέφεραν τα πρακτορεία Interfax και RIA Novosti.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Interfax, το αεροσκάφος συνετρίβη σε ένα βραχώδη λόφο, καθώς ετοιμαζόταν να προσγειωθεί, κάτω από δυσχερείς συνθήκες ορατότητα.

Η αρχή πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας επιβεβαίωσε ότι ο τόπος συντριβής του αεροσκάφους εντοπίστηκε. Τα συντρίμμια βρέθηκαν κατά μήκος της παραλίας στην θάλασσα του Οχότσκ. Το ένα τμήμα της ακάτου βρέθηκε στην πλαγιά του λόφου και το δεύτερο στην θάλασσα σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από την στεριά.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές αναφορές, στο αεροσκάφος υπήρχαν 22 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος, ενώ η δήμαρχος της κωμόπολης Παλάνα, Όλγκα Μοχίρεβα, βρισκόταν μεταξύ των επιβατών, ανέφερε το πρακτορείο TASS, προσθέτοντας πως το αεροσκάφος ήταν λειτουργικό από το 1982.

Αξιωματούχοι ανέφεραν επίσης πως το αεροσκάφος συνετρίβη σε απόσταση 3,8 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο στο οποίο θα προσγειωνόταν.

epirusblog.gr
5 of 5
Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια - Δεν υπάρχουν επιζώντες
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 3045400846259636864
Σχόλια
item