Αρετουσάριστη φωτογραφία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με μαγιό - Αγνώριστο το σώμα της μετά την απώλεια κιλών

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με το φινάλε του Πάμε Δανάη και τώρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της και χωρίς ίχνος ρετούς! 

Τα τελευταία χρόνια, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου πήρε την απόφαση να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα της και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό

Η παρουσιάστρια στο εν τω μεταξύ σχεδιάζει το τηλεοπτικό της μέλλον και όπως όλα δείχνουν από τη νέα σεζόν θα τη δούμε και πάλι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στη νέα της εκπομπή στο Mega. Έτσι, ανανεωμένη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι έτοιμη να λάμψει!

Πριν από αυτό ωστόσο, έχει την ευκαιρία να απολαύσει ποιοτικό χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα και δείχνει να το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Οι νέες φωτογραφίες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με μαγιό

Το μυστικό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για την απώλεια κιλών

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, όπως έχει διαπιστωθεί μέσα από τις τελευταίες εμφανίσεις της, έχει καταφέρει να μείνει "μισή". Το μυστικό της είναι πολύ απλό και μπορείς να το ακολουθήσεις κι εσύ αν θέλεις να δεις μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου.

Η παρουσιάστρια, αποφάσισε να κάνει μία προσπάθεια για τον εαυτό της και έτσι ξεκίνησε διατροφή προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά. Το πρόγραμμα που ακολουθεί φαίνεται πως αποδίδει μιας και έχει αδυνατίσει πολύ.

Πριν από λίγο καιρό, όταν ακόμα βρισκόταν στον ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη είχε διαπιστώσει την αλλαγή στην εμφάνιση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και την είχε σχολιάσει. Εκείνη λοιπόν της είπε πως ακολουθεί διατροφή και φροντίζει να τρώει σαλάτες, φρούτα και γιαούρτια.


epirusblog.gr
5 of 5
Αρετουσάριστη φωτογραφία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με μαγιό - Αγνώριστο το σώμα της μετά την απώλεια κιλών
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1406714872520380473
item