Ζάκυνθος: Κλείνει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά με εντολή Χρυσοχοΐδη Ζάκυνθος: Κλείνει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά με εντολή Χρυσοχοΐδη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζάκυνθος: Κλείνει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά με εντολή Χρυσοχοΐδη

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κλείνει ο κεντρικός δρόμος στον Λαγανά στη Ζάκυνθο, λόγω αλλεπάλληλων επεισοδίων. Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί.

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στον Λαγανά της Ζακύνθου, που θυμίζει κάθε καλοκαίρι πεδίο μάχης μεταξύ θερμόαιμων τουριστών.

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο νησί της Ζακύνθου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έδωσε εντολή να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη, ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά, από τις βραδινές ώρες μέχρι το πρωί, περιορίζοντας τόσο τις συμπλοκές όσο και την πιθανότητα εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μάλιστα, ενισχύεται και η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στο νησί, καθώς την Τρίτη καταφθάνουν στο νησί 20 επιπλέον αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενισχύσουν κυρίως τις πεζές περιπολίες στο κομμάτι του Λαγανά που θα κλείσει.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, έστειλε χθες σαφές μήνυμα τόσο στην πολιτική ηγεσία όσο και στους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, ότι πρέπει να επέλθει και πάλι η νομιμότητα στην Ζάκυνθο και ιδιαίτερα στον Λαγανά. 

Οι αποφάσεις λήφθηκαν μετά τα επεισόδια και τους ξυλοδαρμούς μεταξύ τουριστών, αλλά και πολλά περιστατικά παραβατικότητας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι οι αρχές δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνει φέτος ο Λαγανάς κέντρο διάδοσης της πανδημίας. 

“Με τις φετινές δράσεις θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μέχρι τέλους, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η νομιμότητα στο νησί”, δήλωσε, επισημαίνοντας ότι η Ζάκυνθος είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη στον πλανήτη.epirusblog.gr
5 of 5
Ζάκυνθος: Κλείνει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά με εντολή Χρυσοχοΐδη
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 646633433710464086
Σχόλια
item