Η Έλενα Παπαρίζου μπήκε σε billboard στην Times Square Η Έλενα Παπαρίζου μπήκε σε billboard στην Times Square | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Έλενα Παπαρίζου μπήκε σε billboard στην Times Square

Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μετράει μία μεγάλη και επιτυχημένη καριέρα στη μουσική βιομηχανία κατάφερε να γίνει billboard στην πολυσύχναστη πλατεία του Times Square. 

Το τραγούδι της «Νumber Οne» βρέθηκε σε Billboard της Νέας Υόρκης, καθώς η Έλενα Παπαρίζου είναι πρέσβειρα στη global καμπάνια του Spotify «EQUAL» μαζί με άλλες 35 τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της πλατφόρμας, που στοχεύει στην ενίσχυση τη γυναικείας παρουσίας στη διεθνή δισκογραφία.

Για τον λόγο αυτό, η Έλενα βρίσκεται και στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist «EQUAL Greece» στην οποία συναντάμε τις πρόσφατες της επιτυχίες «Μη» και «Για Ποια Αγάπη», με το τελευταίο να βρίσκεται και στην international λίστα «EQUAL Global» που μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers. 

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η Έλενα Παπαρίζου φτάνει ως τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, διότι στο παρελθόν είχε καταφέρει να μπει στο Dance Chart του Billboard με το ίδιο τραγούδι, που πήρε την πρωτιά στη Eurovision.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Έλενα Παπαρίζου μπήκε σε billboard στην Times Square
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4866546677991056712
Σχόλια
item