Από το «The Bachelor» στις... πίστες μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη η Σία Βοσκανίδου Από το «The Bachelor» στις... πίστες μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη η Σία Βοσκανίδου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Από το «The Bachelor» στις... πίστες μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη η Σία Βοσκανίδου

Η Σία Βοσκανίδου, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Bachelor», όταν και διεκδικούσε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Σήμερα, λίγους μήνες αργότερα, η γοητευτική τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Pop Up για το ξεκίνημα της στις νυχτερινές πίστες καθώς και το γούρι που κρατάει από τον πρώτο Έλληνα Bachelor!

Πιο συγκεκριμένα, η Σία Βοσκανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω να δουλεύω βράδυ σαν τραγουδίστρια με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Τον θαυμάζω από μικρό παιδί και είναι πραγματικά τιμή μου που βρίσκομαι μαζί του».

«Έχω κρατήσει το πορτοκαλί φόρεμα που μου χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο Bachelor, τότε στο πρώτο ραντεβού με τα βιολιά, και θα το βάλω στην πίστα. Είναι το γούρι μου» πρόσθεσε η τραγουδίστρια και πρώην συμμετέχουσα στο ριάλιτι της αγάπης του Alpha.

«Είμαι πολύ αδύνατη, δεν θεωρώ πως έχω πιασίματα εκτός από το στήθος, οπότε δεν θεωρώ πως πάνω μου τα ρούχα δείχνουν τόσο προκλητικά».

epirusblog.gr
5 of 5
Από το «The Bachelor» στις... πίστες μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη η Σία Βοσκανίδου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3909765863094186286
Σχόλια
item