Amelia Gray: Ποζάρει με εσώρουχα και το Instagram «παίρνει φωτιά»

Η Amelia Gray είναι ένα κορίτσι που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο, όταν εμφανίζεται στο Instagram feed σου. 

Η νεαρή σύντροφος του Scott Disick είναι όμορφη, εντυπωσιακή και έχει ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλά κορίτσια.

Οι αναλογίες της είναι ιδανικές και εκπληκτικές και η φωτογραφίες της στο Instagram account της το αποδεικνύουν περίτρανα κάθε φορά. 

Κι αυτό συνέβη ακόμη μια φορά, μιας και η Amelia αποφάσισε να μας δείξει για ακόμη μια φορά, πως είναι απλά «το κορμί» του Instagram. Ok, ίσως και να ακούγεται κάπως υπερβολικό αυτό, όμως δεν μπορείς να αμφισβητήσεις πως έχει πολύ ωραίο σώμα.

Η σχέση της με τον Scott Disick

Την Amelia τη γνωρίζαμε και πριν κάνει σχέση με τον πρώην σύντροφο και πατέρα των τριών παιδιών της Kourtney Kardashian. 

Μόλις όμως η σχέση τους έγινε γνωστή στα τέλη του 2020 περίπου, τόσο περισσότερο famous έγινε και η 20χρονη καλλονή. Ο Scott Disick φημίζεται άλλωστε και για τις μικρότερες συντρόφους του τα τελευταία χρόνια.

Η διάσημη μητέρα της

Σε περίπτωση που σε πιάνω αδιάβαστη, να σου θυμίσω πως η μητέρα της είναι η Lisa Rinna, οπότε δεν είναι να απορείς από που πήρε αυτή την ομορφιά. Το λέει και το ρητό άλλωστε πως το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά. Στην περίπτωση της Amelia μάλιστα ίσως η έκφραση αυτή να είναι 100% ακριβής.

Η φωτογραφία με τα εσώρουχα

Η Αmelia φημίζεται για τις πολύ sexy φωτογραφίες της στο Instagram, οπότε καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί το γεγονός, πως αυτή τη φορά επέλεξε να φωτογραφηθεί φορώντας απλά τα εσώρουχα της. Και να σου πω και κάτι, κάνει τόση ζέστη εδώ που τη βλέπεις και τη δικαιολογείς.

Η 20χρονη μελαχρινή καλλονή, έβαλε το φούξια σετ της και για ακόμη μια φορά, μας απέδειξε πως μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη, ακόμη και όταν ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο.


Εμείς πάντως έχουμε μείνει λίγο και χαζεύουμε τους γραμμωμένους κοιλιακούς της σε αυτές τις φωτογραφίες. 

Στη gallery που ακολουθεί παρακάτω θα δεις και άλλες φωτογραφίες της Amelia με μαγιό και όχι μόνο.


































































































































































































epirusblog.gr
5 of 5
Amelia Gray: Ποζάρει με εσώρουχα και το Instagram «παίρνει φωτιά»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5269900799618369890
item