Γιάννενα: Με Περίπτερο στην 85η ΔΕΘ το Επιμελητήριο Ιωαννίνων Γιάννενα: Με Περίπτερο στην 85η ΔΕΘ το Επιμελητήριο Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Με Περίπτερο στην 85η ΔΕΘ το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των συνεχών πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων- μελών του, θα συμμετάσχει με Περίπτερο στην «85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11-19 Σεπτεμβρίου.

Με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τον πολιτισμό, η ΔΕΘ προσελκύει τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών επιχειρήσεων και κρατικών φορέων από όλη την Ελλάδα, αλλά και επιφανών εταιριών από την παγκόσμια αγορά, που αναδεικνύουν τη δυναμική της, αλλά και τη διεθνή της ακτινοβολία.

Η 85η διοργάνωση της ΔΕΘ θα φιλοξενήσει αξιόλογες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών, στην επιχειρηματικότητα, στην αγρο-διατροφική παραγωγή, αλλά και στη βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία, οι οποίες, εν τέλει, θα σηματοδοτήσουν την αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας, το μεγάλο ζητούμενο της επόμενης ημέρας.

Το Επιμελητήριο, πέραν της παρουσίας του, θα διαθέσει χώρο περιπτέρου δωρεάν στις επιχειρήσεις-μέλη του που θα συμμετάσχουν. Το κόστος του περιπτέρου θα καλύψει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για τα μέλη του που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους κατά προτεραιότητα.

Οι επιχειρήσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 23 Ιουλίου το αργότερο, στα στοιχεία επικοινωνίας: Επιμελητήριο Ιωαννίνων / Enterprise Europe Network – Hellas, κα Άννα Ζέρβα (e-mail: enterprise-europe@cci-ioannina.gr , Τηλ.: 26510.76589, Δ/νση: Πουτέτση 14, ΤΚ-45333 Ιωάννινα).

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων www.cci-ioannina.gr.  

Πηγή: agon.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με Περίπτερο στην 85η ΔΕΘ το Επιμελητήριο Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1869777293570396425
Σχόλια
item