Άρτα: Επιμελητήριο Άρτας- Θα Συμμετέχει Στην 85η ΔΕΘ Άρτα: Επιμελητήριο Άρτας- Θα Συμμετέχει Στην 85η ΔΕΘ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Επιμελητήριο Άρτας- Θα Συμμετέχει Στην 85η ΔΕΘ

Προσφορά στα μέλη του δωρεάν συμμετοχή με δικό τους περίπτερο

Το Επιμελητήριο Άρτας θα συμμετέχει στην 85η ΔΕΘ, η οποία επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 

Όπως σημειώνεται σε σχετική ενημέρωση, με σταθερή παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια και προτεραιότητά του τη στήριξη των επιχειρήσεων –μελών του, τους προσφέρει για μια ακόμη χρονιά τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής με δικό τους περίπτερο εντός του Περιπτέρου του Επιμελητηρίου.   

Η 85η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί στις 11-19 Σεπτεμβρίου, με φυσική παρουσία και τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η φετινή ΔΕΘ θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα της Έκθεσης το Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον της χώρας, με αφορμή και την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Θα φιλοξενήσει αξιόλογες συμμετοχές από όλη τη χώρα με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών, στην επιχειρηματικότητα, στην αγρο-διατροφική παραγωγή, αλλά και στην βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία, οι οποίες εν τέλει, θα σηματοδοτήσουν την αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας – το μεγάλο ζητούμενο της επόμενης ημέρας.

Η προσφορά του Επιμελητηρίου αφορά τα μέλη του και καλύπτει το κόστος ενός Περιπτέρου που περιλαμβάνει: μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, μοκέτα, 1 τραπεζάκι, 2 καρέκλες, γενική καθαριότητα, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.


Κάθε άλλο κόστος πέραν της συνεισφοράς του Επιμελητηρίου επιβαρύνει τους συμμετέχοντες (π.χ. αφίσες, διαφημιστικό υλικό, μεταφορά αντικειμένων από και προς τη ΔΕΘ, κόστος προσωπικού, κόστος διαμονής, κόστος διατροφής, κόστος μετακίνησης κλπ.).

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Επιμελητήριο Άρτας- Θα Συμμετέχει Στην 85η ΔΕΘ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3880502595583020534
Σχόλια
item