5 λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα εγκαταλείπει έναν άνδρα ακόμα και αν είναι ερωτευμένη μαζί του

Οι γυναίκες μπορεί να είμαστε γοητευτικά μυστηριώδεις και απρόβλεπτες, αλλά μόνο μέχρι να πακετάρουμε τα πράγματα μας και να φύγουμε. 

Και οι άνδρες το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Μπορεί να χτυπήσουμε την πόρτα και να φύγουμε μια για πάντα ενώ εκείνοι βρίσκονται ανυποψίαστοι στο γραφείο τους.

Διάβασε πέντε λόγους για τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να εγκαταλείψει τον σύντροφό της ακόμα και αν είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

1. Δεν αισθάνεται ότι μπορεί να βασιστεί επάνω του

Ακόμη και οι γυναίκες που αγαπούν πολύ την ελευθερία τους, θέλουν να μπορούν να στηρίζονται σε κάποιον όταν τον χρειάζονται. 

Και υπάρχουν περίοδοι στη ζωή των γυναικών (όπως η εγκυμοσύνη ή ο πρώτος καιρός της μητρότητας) όπου χρειάζονται πολύ τους άνδρες. Μόνο ένας αξιόπιστος σύντροφος μπορεί να κάνει μια γυναίκα να αισθανθεί άνετα.

2. Έχει κουραστεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του συντρόφου της

Να βρίσκεται πάντα σε καλή κατάσταση και σε καλή διάθεση, να μαγειρεύει, να δουλεύει και να μπορεί να δίνει καλή εικόνα στους φίλους του συντρόφου της – αυτή είναι μια μεγάλη λίστα απαιτήσεων, δεν νομίζετε; Είναι πραγματικά κουραστικό να πρέπει συνεχώς να ικανοποιεί τις απαιτήσεις κάποιου ατόμου όλη την ώρα.

3. Δεν αισθάνεται ότι είναι η μόνη

Και δεν πρόκειται μόνο για εξαπάτηση. Για τις γυναίκες, είναι σημαντικό να νιώθουν ότι τις αγαπάνε οι σύντροφοι τους και να μην τους βλέπουν να κοιτάνε άλλες γυναίκες.

4. Ο σύντροφος της είναι πηγή αρνητικών συναισθημάτων

Είναι έτσι αν είναι πάντα δυσαρεστημένοι, δεν είναι ανοιχτοί να δοκιμάσουν νέα πράγματα και συνεχώς απορρίπτουν όλες τις ιδέες της καλής τους επειδή νομίζουν ότι είναι γελοίες.

5. Τα σχέδιά της για το κοντινό μέλλον δεν είναι τα ίδια με του συντρόφου της

Ξέρεις τι θέλεις, ξέρει τι θέλει. Το πρόβλημα είναι ότι τα μελλοντικά σας σχέδια είναι πραγματικά διαφορετικά ή αντικρούουν το ένα το άλλο. 

Για παράδειγμα, μόλις ολοκλήρωσες το μεταπτυχιακό σου, έμαθες μια γλώσσα και αναζητάς θέση εργασίας σε άλλη πόλη ή άλλη χώρα. 

Ο σύντροφος σου πρόκειται άραγε να κουνηθεί από τη θέση του ή έχει όνειρο να αγοράσει ένα μικρό σπίτι με έναν ωραίο κήπο και όχι μακριά από τους γονείς του;

ΠΗΓΗ


epirusblog.gr
5 of 5
5 λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα εγκαταλείπει έναν άνδρα ακόμα και αν είναι ερωτευμένη μαζί του
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8630343349042374771
item