Θεσπρωτία: Και όλο το 24ωρο και φορτηγά..διέλευση εμπορευμάτων από το Τελωνείο Μαυροματίου προς Αλβανία Θεσπρωτία: Και όλο το 24ωρο και φορτηγά..διέλευση εμπορευμάτων από το Τελωνείο Μαυροματίου προς Αλβανία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Και όλο το 24ωρο και φορτηγά..διέλευση εμπορευμάτων από το Τελωνείο Μαυροματίου προς Αλβανία

Σε ρεπορτάζ  είχε επισημανθεί το αίτημα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας να υπάρχει διέλευση εμπορευμάτων από το Τελωνείο Μαυροματίου προς Αλβανία. 

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στις 7/7/2021 περί της 24ωρης λειτουργίας του Τελωνείου Μαυροματίου, ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Γιόγιακας, δεν διευκρίνιζε κάτι σχετικό περί της διακίνησης εμπορευμάτων.

Το έκανε, όμως, στις 8/7/2021, σημειώνοντας ότι "η 24ωρη λειτουργία του Τελωνείου Μαυροματίου κατά τους θερινούς μήνες θα τονώσει την επιχειρηματική και εμπορική κίνηση στην περιοχή μας και θα διευκολύνει την καθημερινότητα εργαζομένων, επαγγελματιών, οικογενειών και επισκεπτών.

Να πούμε επίσης ότι η διέλευση φορτηγών για τη μεταφορά εμπορευμάτων γίνεται χωρίς προβλήματα.

Η διεύρυνση του ωραρίου ήταν μια σταθερή επιδίωξή μας τα τελευταία δύο χρόνια, που επιτέλους πετύχαμε.

Σε αυτό βοήθησε και η πολύ καλή επιδημιολογική εικόνα της Θεσπρωτίας, κάτι στο οποίο συμβάλαμε - και ελπίζω να συνεχίσουμε να συμβάλουμε - όλοι".
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Και όλο το 24ωρο και φορτηγά..διέλευση εμπορευμάτων από το Τελωνείο Μαυροματίου προς Αλβανία
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1433574268319437588
Σχόλια
item