Κωνσταντίνος Καζάκος: Βραδινή έξοδος με την 23χρονη σύντροφό του Κωνσταντίνος Καζάκος: Βραδινή έξοδος με την 23χρονη σύντροφό του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνος Καζάκος: Βραδινή έξοδος με την 23χρονη σύντροφό του

Στο bar-restaurant Amadeus Mozart στο Αιγάλεω βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ, μετά το τέλος της παράστασης «Πάμε γι΄ άλλα», ο Τάκης Ζαχαράτος με την Άντζελα Δημητρίου και τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης που συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Άλσος.

Με καλοκαιρινή και ανανεωμένη διάθεση, όλοι οι συντελεστές απόλαυσαν το φαγητό και το ποτό τους και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δοκιμάζοντας τα γευστικά πιάτα του Amadeus Mozart.

Ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την 23χρονη σύντροφό του, Βασιλική Μακρή, οι οποίοι ήταν πολύ διαχυτικοί αδιαφορώντας για τα φλας των φωτογράφων.

«Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη  ο Κωνσταντίνος Καζάκος για τη σύντροφό του, χωρίς ωστόσο να θέλει να δηλώσει κάτι παραπάνω.

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνος Καζάκος: Βραδινή έξοδος με την 23χρονη σύντροφό του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8944457049935655783
Σχόλια
item