Μαϊάμι: Νεκρός ο 21χρονος Έλληνας ομογενής μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας Μαϊάμι: Νεκρός ο 21χρονος Έλληνας ομογενής μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαϊάμι: Νεκρός ο 21χρονος Έλληνας ομογενής μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας

Νεκρός είναι ο 21χρονος ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας στο Μαϊάμι όπως αναφέρει το NBC News. 

Ο φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, στο Νάσβιλ του Τενεσί, είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι για διακοπές και έμενε στην πολυκατοικία που έπεσε καθώς τον φιλοξενούσε ο νονός του.

«Ο γιος μου ήταν ένα από τα δυνατά άτομα που ξέρω. Είχαμε σχέδια για το μέλλον» είπε η μητέρα του Τίνα Γιαννιτσόπουλος, μετά την επιβεβαίωση ότι ο γιος της είναι στη λίστα των θυμάτων.

Το δωδεκαώροφο κτίριο, τμήμα των λεγόμενων Champlain Towers, κατέρρευσε μέσα σ’ ένα σύννεφο σκόνης την περασμένη Πέμπτη 24 Ιουνίου γύρω στη 01:20. Επρόκειτο για μια από τις χειρότερες αστικές καταστροφές στην ιστορία των ΗΠΑ.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ξαφνική κατάρρευση μπροστά στη θάλασσα οι νεκροί είναι πλέον 18 -μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά- ενώ πάνω από 140 άνθρωποι αγνοούνται. Οι ελπίδες ποια για την ανεύρεση ζωντανών αργοσβήνει κάθε μέρα.

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναμένεται να πάει στον τόπο της τραγωδίας σήμερα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Τζιλ Μπάιντεν.


epirusblog.gr
5 of 5
Μαϊάμι: Νεκρός ο 21χρονος Έλληνας ομογενής μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2866689734135493025
Σχόλια
item