Πρέβεζα: Η 1η ΤΟΜΥ και η Τροχαία Πρέβεζας έστειλαν το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης χωρίς την χρήση αλκοόλ Πρέβεζα: Η 1η ΤΟΜΥ και η Τροχαία Πρέβεζας έστειλαν το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης χωρίς την χρήση αλκοόλ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Η 1η ΤΟΜΥ και η Τροχαία Πρέβεζας έστειλαν το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης χωρίς την χρήση αλκοόλ

Τις "δυνάμεις τους" ένωσαν σήμερα η 1η ΤΟΜΥ και το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας διοργανώνοντας ενημερωτική δράση (στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων) για τους κινδύνους που κρύβει η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Εργαζόμενες της ΤΟΜΥ και ο υποδιοικητής του Τ.Τ Πρέβεζας Ευάγγελος Νάκας διένειμαν φυλλάδια και συνομίλησαν με τον κόσμο για το πολύ επικίνδυνο "κοκτέϊλ" αλκοόλ και οδήγηση που γίνεται αφορμή κάθε χρόνο να χάνονται άδικα δεκάδες ζωές στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς καμία ποσότητα αλκοόλ δεν είναι ασφαλής για την υγεία, ενώ όσο οι κίνδυνοι αυξάνονται αυξάνεται και η κατανάλωση. 

Το αλκοόλ μεταξύ άλλων επηρεάζει την κρίση, τον συντονισμό των μυών καθώς και άλλες κινητικές λειτουργίες, ενώ το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο συγκέντρωσης του 0,5 gr/λίτρο και για τους επαγγελματίες οδηγούς το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο είναι μηδέν .

Δημοτική Ραδιοφωνία
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Η 1η ΤΟΜΥ και η Τροχαία Πρέβεζας έστειλαν το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης χωρίς την χρήση αλκοόλ
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5013601074232654827
Σχόλια
item