Πρέβεζα: Γιορτή γαστρονομίας στις 16 και 17 Ιουλίου στην παραλία της Πρέβεζας

Μια γιορτή γαστρονομίας με "πρωταγωνίστριες" τις γεύσεις της Ηπείρου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουλίου στην Πρέβεζα με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου και στο πλαίσιο του προγράμματος Τουριστικής Προβολής.

Την Παρασκευή σε χώρο που διέθεσε το Δημοτικό Λιμενικό Πρέβεζας μεταξύ Δικαστικού Μεγάρου και πλατείας Ανδρούτσου , θα τοποθετηθεί ένα food truck μήκους 6 μέτρων και πλάτους 2 μέτρων το οποίο θα λειτουργεί για διανομή φαγητού -κερασμάτων στο κοινό το απόγευμα του Σαββάτου.

Τα φαγητά θα είναι μαγειρεμένα από σεφ και θα έχουν έμφαση στις τοπικές γεύσεις, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει και έκθεση πιστοποιημένων τοπικών προϊόντων από τους παραγωγούς της περιοχής.

Στόχος είναι να αναδειχθεί η Πρέβεζα μέσα από την γαστρονομία της η οποία αποτελεί ένα ισχυρό πλεονέκτημα. Η γιορτή γαστρονομίας θα πραγματοποιηθεί με τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορονοϊό.

Ο χώρος θα είναι αυστηρά οριοθετημένος με πασσάλους, θα ελέγχεται ο αριθμός των επισκεπτών, θα υπάρχει αυτοκόλλητη σήμανση δαπέδου στον χώρο διέλευσης ανά 1,5 μέτρο καθώς και σύσταση στους εκθέτες για χρήση μάσκας όταν θα υπάρχουν επισκέπτες στα περίπτερα.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Γιορτή γαστρονομίας στις 16 και 17 Ιουλίου στην παραλία της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4748845262564961003
item