Ερντογάν: Στην Ευρώπη έχουν ταρίφα για τα εμβόλια – 100 ευρώ πληρώνει ο Γερμανός

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συγκέντρωση του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) ισχυρίστηκε ότι ενώ στην Τουρκία ο εμβολιασμός είναι δωρεάν, σε Γερμανία, ΗΠΑ, Βρετανία και σε όλη την Ευρώπη οι πολίτες πληρώνουν παχυλό χαράτσι,

Μάλιστα, ανέφερε και την… ταρίφα «50 στερλίνες στη Βρετανία, 100 ευρώ στη Γερμανία» σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη.

«Εμείς πήραμε έστω 1 λίρα από το λαό μας για τα εμβόλια; Όχι. Μας είχαν συμβουλεύσει να παίρνουμε χρήματα για τα εμβόλια Εμείς αρνηθήκαμε, είπαμε όχι. Όλα τα κάνουμε για την υγεία του λαού μας» δήλωσε ο Ερντογάν.

«Είσαι μεγάλος ψεύτης» απαντά στους ισχυρισμούς του τούρκου προέδρου η αντιπολίτευση, ωστόσο μεγάλο ποσοστό των πολιτών πείθεται στην Τουρκία καθώς δεν παρακολουθεί τα εγχώρια ΜΜΕ πόσω μάλλον ξένα ΜΜΕ.

Την ίδια στιγμή, σε τηλεοπτικό του μήνυμα, με αφορμή τις ενέργειες για άρση της βουλευτικής του ασυλίας, ο επικεφαλής της κεμαλικής αντιπολίτευσης (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα – CHP) δηλώνει ότι «ο Ερντογάν θέλει να με φυλακίσει» και στέλνει μήνυμα στους νέους να μη φοβούνται.

epirusblog.gr
5 of 5
Ερντογάν: Στην Ευρώπη έχουν ταρίφα για τα εμβόλια – 100 ευρώ πληρώνει ο Γερμανός
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 3683699703953435088
item