Η συγκινητική ανάρτηση του Vin Diesel για τον Paul Walker: «Ένας αιώνιος αδελφός...»

O Vin Diesel λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της ένατης σειράς ταινιών Fast & Furious δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία στο πλευρό του Paul Walker.

Ο Vin Diesel αναδημοσίευσε μια φωτογραφία του πλάι στον ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε αυτοκινητικό δυστύχημα πριν από 7 χρόνια. Μια φωτογραφία που του έστειλε η κόρη του Paul Walker, Meadow.

«Εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του F9 και στο στάδιο της παραγωγής για το φινάλε που ξεκινά λίγους μήνες από σήμερα, η Meadow Walker μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία και μου είπε πόσο χαρούμενη την κάνει να αισθάνεται. Φυσικά, κάποιος γεμίζει με συναισθήματα, σκοπό και ευγνωμοσύνη. 

Ένας αιώνιος αδελφός αποτελεί ευλογία που δεν περιγράφεται με λόγια. Εύχομαι να σε κάνει περήφανο… αγάπη παντοτινή» έγραψε ο ηθοποιός.

Η 22χρονη Meadow διατήρησε κοντινές σχέσεις με τον Diesel 53 ετών σήμερα, αλλά και την οικογένειά του, από τότε που ο Walker πέθανε τον Νοέμβριο του 2013.

Να θυμίσουμε πως ο Paul Walker πρωταγωνίστησε σε έξι ταινίες fast & furious, ενώ σε πέντε από αυτές εμφανίστηκε μαζί με τον Vin Diesel.

Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας της σειράς του Fast Saga.


epirusblog.gr
5 of 5
Η συγκινητική ανάρτηση του Vin Diesel για τον Paul Walker: «Ένας αιώνιος αδελφός...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8190040549025365130
item