Κάτια Ταραμπανκό: Επιβεβαιώνει στο TLIFE τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Χωρινό Κάτια Ταραμπανκό: Επιβεβαιώνει στο TLIFE τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Χωρινό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κάτια Ταραμπανκό: Επιβεβαιώνει στο TLIFE τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Χωρινό

Η Κάτια Ταραμπανκό γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και πλέον είναι ελεύθερη και ωραία. 

Η νικήτρια του GNTM και γνωστό μοντέλο έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Χωρινό, με τον οποίο ήταν μαζί από τον περασμένο Μάιο.

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE μαζί της, η Κάτια Ταραμπανκό επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού, ωστόσο δεν ήθελε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για ένα τόσο προσωπικό της ζήτημα. 

Το ζευγάρι συγκατοικούσε σχεδόν από την αρχή της σχέσης του στο διαμέρισμα του Κωνσταντίνου στο Γκάζι και μοιράζονταν τη ζωή τους. 

Οι δυο τους έμειναν χωριστά όταν η Κάτια Ταραμπάνκο έφυγε για το Survivor, μια απόφαση που στήριξε από την αρχή ο σύντροφός της.

Η Κάτια Ταραμπανκό θέλει να αφήσει τις δύσκολες στιγμές πίσω της και να αφιερωθεί πλήρως στην καριέρα της στο modelling αλλά και στο νέο επιχειρηματικό της εγχείρημα, καθώς έβγαλε δικά της καλλυντικά.

«Ο Κωνσταντίνος είναι σαν τον πρίγκιπα του παραμυθιού που φανταζόμουν όταν ήμουν μικρή Φανταζόμουν έναν άντρα που αγαπάει τα σπορ, όπως κι εγώ, που μου παρέχει ασφάλεια, που ψάχνεται που το αρέσει να συζητάει. 

Βέβαια, το ότι έχει τατουάζ, διαθέτει χιούμορ και του αρέσει και εκείνου το φαγητό είναι σίγουρα ακόμη ένα plus» είχε εξομολογηθεί για τον πρώην πλέον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Χωρινό.

epirusblog.gr
5 of 5
Κάτια Ταραμπανκό: Επιβεβαιώνει στο TLIFE τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Χωρινό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6197111103496397823
Σχόλια
item