Tα γλυκά βάσανα των μαμάδων μέσα από 10 ξεκαρδιστικά σκίτσα

Eίναι υπέροχο να είσαι μαμά. Τα παιδιά δίνουν νόημα και χαρά στη ζωή μας, όμως, στην καθημερινότητά μας δεν λείπουν η κούραση και το άγχος. 

Υπάρχουν στιγμές απολαυστικές και άλλες άκρως... βασανιστικές - και αυτή η καταπληκτική σκιτσογράφος ξέρει και το αποτυπώνει με ακρίβεια στα κόμικ της. Αν είσαι μαμά δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις τον εαυτό σου σε αυτά τα σκίτσα!

Να έχεις την κούρασή σου, τα νεύρα σου και το μωράκι σου να ουρλιάζει σε κρεσέντο στο αυτί σου και τον καθένα να σου λέει πόσο σημαντικές είναι αυτές οι στιγμές και πόσο θα σου λείψουν στο μέλλον. Παιδιά, προς το παρόν το μόνο που μας λείπει είναι ο ύπνος!

Όταν είσαι μαμά ο ύπνος σου είναι διαφορετικός από των υπόλοιπων ανθρώπων. Θα ξυπνήσεις με μια πατούσα στη μύτη, ένα παιδί κολλημένο σαν βδέλλα πάνω σου και φυσικά στην ακρούλα του κρεβατιού. Μην απορείς γιατί δεν νιώθεις ξεκούραστη το πρωί!

λες το ΄χουμε ζήσει!

Δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτα... Όσες έχουν παιδιά, ειδικά δίχρονα ξέρουν!

Οι μαμάδες είναι υπερήρωες - κάνουν τα πάντα και συμφέρουν! Μπορεί να είναι φορτωμένες σαν γαϊδουράκι όμως θα κουβαλήσουν όλη την προίκα των παιδιών τους σε κάθε τους έξοδο.

Να ξυπνάς από τα άγρια χαράματα, να ετοιμάζεις τα πάντα - και εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο για να φύγεις και να είσαι μια φορά στην ώρα σου...Τσουπ! Το μικρό σου εμφανίζεται στην πόρτα ντυμένο... με ό,τι έχει βρει στην ντουλάπα του. 

Έχεις μαζέψει το χάος του σπιτιού σου και γεμάτη ευχαρίστηση ετοιμάζεσαι να χαλαρώσεις για δυο λεπτά... Κοίτα να τα απολαύσεις, γιατί μετά σε περιμένει πάλι φασίνα!

Την ταίζεις, την κοιμίζεις, της διαβάζεις παραμύθια και της τραγουδάς... Παρόλα αυτά το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό της τα χαρίζει μόνο στον πατέρα της. Τι αδικία...

Bέβαια μετά από μερικά χρόνια δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου...

Μπορεί να είναι κλισέ όμως είναι μια μεγάλη και πανανθρώπινη αλήθεια: Μόνο όταν γίνεις μάνα θα καταλάβεις τη δική σου τη μανούλα!

epirusblog.gr
5 of 5
Tα γλυκά βάσανα των μαμάδων μέσα από 10 ξεκαρδιστικά σκίτσα
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4866522864632004639
item