Snik: Έτσι ξεπερνάει το χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πριν από μερικές εβδομάδες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik χώρισαν και η είδηση έγινε γνωστή παντού, παρόλο που στην αρχή το ζευγάρι τις είχε διαψεύσει. Πως περνάνε όμως την αρχή των καλοκαιρινών τους διακοπών χωριστά;

Μπορεί το μοντέλο για το τριήμερο να ταξίδεψε στα Κουφονήσια, μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου και τον σύντροφό της, όμως ο ράπερ απολάμβανε την χαλάρωση του με φίλους στην βίλα που κάποτε έμεναν μαζί.

Ο Snik έκανε τις βουτιές του στην τεράστια πισίνα του σπιτιού του μαζί με την παρέα του και δημοσίευε στιγμιότυπα στο προφίλ του στο Instagram.

Snik σπίτι

Snik χωρισμός

Φανερά αδυνατισμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό από τον Snik

Ολοένα και επιβεβαιώνεται ο χωρισμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik, λίγο πριν προλάβουν να συμπληρώσουν τα δύο χρόνια σχέσης Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες συγκατοικούσε και φαινόταν πιο ερωτευμένο από ποτέ, ωστόσο φαίνεται πως η σχέση τους περνούσε κρίση.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, λίγο μετά το Πάσχα έφυγε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και μετακόμισε σε δικό της σπίτι. 

Αφού λοιπόν και οι δύο ξεκίνησαν να διαγράφουν τις κοινές τους φωτογραφίες, ο Snik έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου, κάτι που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες περί χωρισμού.

Αυτή τη φορά όμως, επιβεβαιώθηκαν κι επίσημα, μιας και ο Snik έκανε unfollow και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την ίδια ωστόσο να συνεχίζει να τον ακολουθεί κανονικά.

Snik έκανε unfollow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της, δημοσίευσε στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό σε συνεργασία με εταιρία. 

Όταν τις είδαμε λοιπόν, πάθαμε ένα μικρό σοκ, καθώς το μοντέλο φαίνεται πως έχει χάσει αρκετά κιλά.

Μπορεί βέβαια τα κιλά που έχει χάσει να είναι πολλά, ωστόσο η ίδια το χαίρεται!

epirusblog.gr
5 of 5
Snik: Έτσι ξεπερνάει το χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 706940801788263291
item