Ροζάνα Γεωργίου: Ποια είναι η μόνη Ελληνίδα καλλονή που θα περπατήσει στο show του Dior

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα απόψε στο πολυαναμενόμενο show μόδας του οίκου Dior για την Cruise συλλογή 2022. Ο εμβληματικός οίκος τιμά την Ελλάδα, την ελληνική παράδοση και τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση σε ένα show – υπερθέαμα που θα μεταδοθεί live σε όλον τον κόσμο!

Μια συλλογή που οραματίστηκε και εμπνεύστηκε η Maria Grazia Chiuri, η γυναίκα πίσω από τον μεγάλο οίκο. H ίδια ταξίδεψε στην χώρα μας και ακολούθησε ένα ταξίδι έμπνευσης σε τόπους που έχουν παράδοση στην υφαντουργία αλλά και σε μέρη με ιστορία όπως η Κρήτη η Σαντορίνη και οι Κυκλάδες.

Μάλιστα, ανάμεσα στα 85 μοντέλα παγκοσμίου φήμης που θα παρελάσουν στο εντυπωσιακό show θα είναι και μια Ελληνίδα! Ο λόγος για την Ροζάνα Γεωργίου, το όνομα της οποίας είχε ακουστεί για την τέταρτη θέση της κριτικής επιτροπής του GNTM, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

Ποια είναι η Ροζάνα Γεωργίου

Η Ροζάνα Γεωργίου ή αλλιώς Ros Georgiou έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1994 από Ολλανδή μητέρα και Έλληνα πατέρα με καταγωγή από το Μεσολόγγι.

Η 27χρονη καλλονή εργάζεται ως μοντέλο και όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει μια αξιόλογη καριέρα στο εξωτερικό. 

Μάλιστα, είναι η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε σε τόσο νεαρή ηλικία – στα 21 της χρόνια – να συμπεριληφθεί στη λίστα των πιο περιζήτητων μοντέλων στον κόσμο.

 

Η Ροζάνα Γεωργίου διαθέτει σπάνια ομορφιά, ενώ έκανε το ντεμπούτο της σε ηλικία μόλις 16 ετών στην παριζιάνικη Εβδομάδα Μόδας, πρωταγωνιστώντας στα shows των Celine, Dries Van Noten, Anna Sui και Sonia Rykiel, ενώ μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως οι Prada, Louis Vuitton, Jil Sander, Marc Jacobs, Dior και Givenchy. 

Τη παράσταση έκλεψε όμως στις επιδείξεις των Atelier Versace και Armani Prive όπου ανέλαβε το ρόλο του μοντέλου που “κλείνει” τα shows, διάκριση πολύ τιμητική για ένα μοντέλο.


“Υπάρχουν άνθρωποι που εδώ στην Ελλάδα νομίζουν πως είμαι κάποιο celebrity και προσπαθούν να με αντιμετωπίσουν ως τέτοιο. Τότε είναι που βάζω τα γέλια, γιατί εγώ δεν είμαι. 

Αγαπώ πολύ την δουλειά μου, χαίρομαι με αυτή την εξέλιξη αλλά ως εκεί. Κάθε φορά που τελειώνω μια δουλειά, είτε αυτή είναι φωτογράφιση ή πασαρέλα, “επιστρέφω” στον κανονικό μου εαυτό. 

Βέβαια, είναι λίγο σουρεάλ τη μια στιγμή να σε φωτογραφίζει ο Steven Meisel, για παράδειγμα και την επόμενη να είμαι πίσω στο σχολείο και στα θρανία. Αλλά αυτό έχει πλάκα” είχε αναφέρει η Ροζάνα Γεωργίου σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Real Life, όταν ήταν μόλις 18 ετών.
epirusblog.gr
5 of 5
Ροζάνα Γεωργίου: Ποια είναι η μόνη Ελληνίδα καλλονή που θα περπατήσει στο show του Dior
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 438572532763170664
item