Στέφανος Τσιτσιπάς: “Λύγισε” μετά την πρόκρισή του στο Roland Garos

Ιστορία έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το ελληνικό τένις και τον εαυτό του, αφού σε ένα ματς θρίλερ που κράτησε 3,5 ώρες νίκησε 3-2 τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στον τελικό του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Mετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του αφού η συναισθηματική φόρτιση για αυτό που κατάφερε σε συνδυασμό με την πίεση του αγώνα δεν κατάφεραν να τον αφήσουν ανεπηρέαστο. 

Με δάκρυα λοιπόν στα μάτια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στις κάμερες εκφράζοντας τόσο τον σεβασμό στον αντίπαλό του αλλά και την ευγνωμοσύνη σε όσους τον στήριξαν.

Μάλιστα ο νεαρός Έλληνας αθλητής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη χώρα μας τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο να έχει τη στήριξη και την αποδοχή των Ελλήνων ενώ τόνισε πόσο σημαντική είναι και η δράση της Μαρίας Σάκκαρη στο να καταφέρει το τέννις να διαδοθεί περισσότερο στη χώρα μας.

Λίγο μετά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ακόμα δε μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που κατάφερε, μιλώντας σε Έλληνες δημοσιογράφους εξήγησε πως όλη αυτή η συγκίνηση προέρχεται απ΄το ότι θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια τότε που προπονούνταν στα γήπεδα της Γλυφάδας και ονειρευόταν μια μέρα να παίζει στο Roland Garos.



epirusblog.gr
5 of 5
Στέφανος Τσιτσιπάς: “Λύγισε” μετά την πρόκρισή του στο Roland Garos
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7944312013942728834
item