Πρέβεζα: Rapid test σήμερα και αύριο σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό- Καθημερινά οι έλεγχοι για COVID 19 στην παραλία της Πρέβεζας Πρέβεζα: Rapid test σήμερα και αύριο σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό- Καθημερινά οι έλεγχοι για COVID 19 στην παραλία της Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Rapid test σήμερα και αύριο σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό- Καθημερινά οι έλεγχοι για COVID 19 στην παραλία της Πρέβεζας

Επανέρχονται από σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου, όπως και κάθε Δευτέρα, οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης COVID 19 (Rapid test) από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στη Φιλιππιάδα.

Οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν στις 9.15 το πρωί στο χώρο του Δημαρχείου. Την Τρίτη 15 Ιουνίου όπως και κάθε Τρίτη, θα διενεργηθούν ανάλογοι διαγνωστικοί έλεγχοι στο Θεσπρωτικό, στο χώρο του εμπορικού τριγώνου.

Εν τω μεταξύ καθημερινά (εκτός Κυριακής) κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην Παραλία της Πρέβεζας (μπροστά από Δημαρχείο) τις ώρες 9π.μ-13:30 και πραγματοποιεί Rapid test σε πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι η εξέταση είναι δωρεάν και απόλυτα ασφαλής. Απαραίτητη είναι η δήλωση του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), και της Αστυνομικής Ταυτότητας, ενώ απαιτείται και η δήλωση τηλεφώνου επικοινωνίας.

Για την προσέλευση στο χώρο ισχύει η τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό (χρήση μασκών, αποστάσεις κλπ).

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Rapid test σήμερα και αύριο σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό- Καθημερινά οι έλεγχοι για COVID 19 στην παραλία της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 606059287617119787
Σχόλια
item