Επέτειος γάμου για τη Μαριέττα Χρουσαλά: Η τρυφερή ανάρτηση (photos)

Επέτειος γάμου για τη Μαριέττα Χρουσαλά. 

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχει αφήσει πίσω τη ζωή της στις πασαρέλες και στην τηλεόραση.

Η 38χρονη είναι μια ευτυχισμένη μαμά τριών παιδιών τα οποία απέκτησε στον γάμο της με τον 45χρονο επιχειρηματία Λέοντα Πατίτσα.

Τα καλλιστεία και η τηλεόραση:

Η Μαριέττα στέφτηκε Σταρ Ελλάς στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2003 ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε τηλεοπτική καριέρα.

Η γνωριμία και ο γάμος:

Η Χρουσαλά ερωτεύτηκε τον Πατίτσα με την πρώτη ματιά και η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008 στη Βενετία, όταν ο Λέων γονάτισε μέσα σε μια γόνδολα και της ζήτησε να παντρευτούν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010 ενώ η νύφη φορώντας νυφικό από τη Σήλια Κριθαριώτη έφτασε στο εκκλησάκι συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα.

Η απόκτηση των τριών παιδιών της:

Στην 24 Οκτωβρίου του 2012 η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τη μικρή Μάργκω. 

Λίγα χρόνια μετά, στις 4 Μαρτίου 2015 η Μαριέττα Χρουσαλά φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον μικρό Σπύρο ενώ ο δεύτερος γιος της ήρθε στον κόσμο το 2018 και έλαβε το όνομα του πατέρα της Μαριέττας, Κωνσταντίνου, που έχει φύγει από τη ζωή.

Η επέτειος γάμου:

Φέτος η Μαριέττα συμπλήρωσε 11 ευτυχισμένα χρόνια γάμου στο πλευρό του συζύγου της και το γιόρτασε με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

Δες την παρακάτω.



























































epirusblog.gr
5 of 5
Επέτειος γάμου για τη Μαριέττα Χρουσαλά: Η τρυφερή ανάρτηση (photos)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6352851632205265004
item