Γιάννενα: Εκκίνηση εργασιών για το έργο «Δράσεις Open Mall

Συνάντηση εκκίνησης εργασιών (kick-off meeting) για το έργο «Δράσεις Open Mall Επιμελητηρίου Ιωαννίνων» διοργανώνει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων αύριο Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Epirus Palace».

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στο ιστορικό-εμπορικό κέντρο Ιωαννίνων, όπου θα δημιουργηθεί το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall), προκειμένου να ενημερωθούν συγκεκριμένα για τις προβλεπόμενες δράσεις του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Η βασική ιδέα της πρότασης για τη δημιουργία «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου» (Open Mall), που σχεδιάζουν και υλοποιούν από κοινού ο Δήμος Ιωαννιτών και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στηρίζεται στην ανάδειξη του ιστορικού – εμπορικού κέντρου της πόλης (οδός Ανεξαρτησίας και παρακείμενοι οδοί) με σκοπό την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής, η οποία διαθέτει σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική. 

Στόχοι της δράσης είναι η αναβάθμιση της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και η οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται εντός της περιοχής αυτής, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εκκίνηση εργασιών για το έργο «Δράσεις Open Mall
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1311406150853160902
item