Σεντάτ Πεκέρ: «Υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν» -Nέο βίντεο του Τούρκου αρχιμαφιόζου, που αναστάτωσε την κυβέρνηση Ερντογάν

Μετά από πολυήμερη απουσία ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, που έχει αναστατώσει την Τουρκία με τις αποκαλύψεις του για τις σχέσεις βαθέους κράτους-μαφίας την κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανεμφανίστηκε μ’ ένα νέο βίντεο, εξηγώντας τους λόγους που «εξαφανίστηκε» από το προσκήνιο για δύο εβδομάδες.

Ο Πεκέρ, που έχει καταφύγει πιθανότατα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κι είχε σιωπήσει το τελευταίο δεκαπενθήμερο – κατά το κρίσιμο διάστημα των επαφών του Ερντογάν με τον Τζο Μπάιντεν, τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο της πρόσφατης συνόδου του ΝΑΤΟ – υποστηρίζει ότι οι Αρχές της χώρας, όπου διαμένει του είπαν να μην ανεβάζει βίντεο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες καθώς υπάρχει σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του.

Αυτή τη φορά ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, εμφανίζεται με λευκό φόντο πίσω του και το «Εγχειρίδιο του Πολεμιστή του Φωτός» του Πορτογάλου συγγραφέα, Πάουλο Κοέλιο ωθώντας πολλούς στην Τουρκία να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το «κρυφό» μήνυμα που θέλει να στείλει. 

Όπως εξηγεί στο τελευταίο του βίντεο ο Πεκέρ: «Αξιότιμοι φίλοι μου κάποιοι ισχυρίστηκαν πως έχω πεθάνει ή πως έχω φυλακιστεί. 

Επίσης ότι γράφουν άλλοι κι όχι εγώ τα μηνύματά του στο Twitter. Γι’ αυτό και ένιωσα υποχρεωμένος να επιστρέψω και να δημοσιεύσω αυτό το σύντομο βίντεο. Δεν αποφάσισα εγώ, αξιότιμοι φίλοι μου, να μην δημοσιεύω βίντεο. 

Στη χώρα, όπου ζω με ενημέρωσαν, ότι είμαι “στο κόκκινο”, δηλαδή ότι υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν. Θα επανεξετάσουν σε 15 ημέρες τον κίνδυνο για τη ζωή μου, τη συνωμοσία εναντίον μου και θα αποφασίσουν. 

Αλλά εγώ, είτε εδώ, είτε σε άλλη χώρα, είτε με άλλο τρόπο θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Αξιότιμοι φίλοι μου, νά ‘στε καλά και να με θυμάστε στις προσευχές σας. Ο Θεός να σας προσέχει!», καταλήγει ο αρχιμαφιόζος.


epirusblog.gr
5 of 5
Σεντάτ Πεκέρ: «Υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν» -Nέο βίντεο του Τούρκου αρχιμαφιόζου, που αναστάτωσε την κυβέρνηση Ερντογάν
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 5428511775588400388
item