Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους n Μαρία Σάκκαρη....Δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Παρίσι Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους n Μαρία Σάκκαρη....Δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Παρίσι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους n Μαρία Σάκκαρη....Δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Παρίσι

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε στο Roland Garros έναν πραγματικό άθλο και έκανε τους Έλληνες περήφανους και το τένις ακόμα πιο δημοφιλές άθλημα στη χώρα μας! 

Σε όλα τα ματς, δεν έφυγε από το πλευρό της ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος παρακολουθούσε τους αγώνες της με αγωνία και πανηγύριζε σε κάθε πόντο που έπαιρνε!

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, η κορυφαία τενίστρια και ο γιος του πρωθυπουργού που πρόσφατα απολύθηκε από φαντάρος είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες. 

Η φωτογραφία που δημοσίευσε το απόγευμα της Παρασκευής η Μαρία έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες, αφού το μόνο που έβαλε πάνω στη φωτογραφία τους η αθλήτρια, ήταν μια κόκκινη καρδιά!

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη ποζάρουν αγκαλιά  με φόντο το Σηκουάνα στο Παρίσι και παρά το γεγονός ότι φοράνε μάσκες η ευτυχία, φαίνεται στα πρόσωπά τους! 

Φωτογραφία όμως ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

epirusblog.gr
5 of 5
Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους n Μαρία Σάκκαρη....Δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Παρίσι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3451741675856412206
Σχόλια
item