Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Moυ έγινε πρόταση να τραγουδήσω στην Επίδαυρο, δε μπορώ να σταματήσω να γελάω”

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Πάνος Κιάμος στον προσωπικό το λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο «μουρμουρίζει» μία μελωδία προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Pop Up και στάθηκε η αφορμή για μια αποκάλυψη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια νόμιζε ότι οι συνεργάτες της έπαιξαν αυτό το βίντεο θέλοντας να την κοροϊδέψουν λόγω μίας πρότασης που τους έχει αποκαλύψει ότι της έγινε πρόσφατα. 

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε «Εγώ δεν σε κοροϊδεύω, μπας και με αφήσεις να το γράψω», με την Φωτεινή Πετρογιάννη να συμπληρώνει «Όχι δεν σε κοροϊδεύουμε, μήπως πάρει τα πάνω σου και το κάνεις τελικά και έρθουμε να γελάσουμε».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τελικά αποκάλυψε ότι της προτάθηκε να τραγουδήσει στην Επίδαυρο κάτι που όπως είπε όμως δε πρόκειται να γίνει ποτέ.

“Είναι μία πρόταση από έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο. Δεν θα πω το όνομα του γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύει ότι μπορώ να τραγουδήσω, αλλά είναι εδώ και τρεις μέρες που δεν μπορώ να σταματήσω από τα γέλια” και συνέχισε απευθυνόμενη στην Αφροδίτη Γραμμέλη, “εσύ να πας σε ρεμπετάδικο είσαι πολύ δυνατή, εγώ δε καταλαβαίνω πως έχω πείσει τον κόσμο ότι μπορώ να τραγουδήσω”.



epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Moυ έγινε πρόταση να τραγουδήσω στην Επίδαυρο, δε μπορώ να σταματήσω να γελάω”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1953885446959476924
item