Η Madison LeCroy μέθυσε με μια φίλη και δεν ήξερε τι έκανε

Φωτιά πήρε το Instagram της Madison LeCroy από τα μεθυσμένα καμώματά της, τα οποία έκαναν τον κόσμο να παρακολουθεί σαν τρελός τα live της την Κυριακή.

Όταν συνήλθε ωστόσο, η Madison προσπάθησε να τα μαζέψει, αν και ήταν κομματάκι αργά…

Έδειξε ζωντανά το στήθος της στο Instagram και τώρα λέει πως το μετανιώνει

Η τηλεοπτική διασημότητα βγήκε ζωντανά στο Instagram τουλάχιστον 16 φορές την Κυριακή, πίνοντάς τα με μια φίλη. Σε ένα τέτοιο live λοιπόν, την ώρα που χόρευε, φάνηκε το στήθος της στην κάμερα.

«Ναι, αισθάνομαι απαίσια. Ντροπιασμένη», δήλωσε όταν ξεμέθυσε η 30χρονη σταρ σε νέο βίντεο στο Instagram το πρωί της Δευτέρας, «μεθυσμένη. Ακόμα. Η χθεσινή νύχτα δεν ήταν η καλύτερή μου».

Μιλώντας για την αποκάλυψη, είπε χαρακτηριστικά: «Παρατήρησα ότι το στήθος μου ήταν παντού έξω στο ίντερνετ, αλλά έι, ήταν η πρώτη φορά που βλέπετε στήθος στη ζωή σας;. Να μου κάνετε τη χάρη όλοι σας. Μέθυσα και έγινα απρόσεκτη. Ξεχάστε το».

Και έκλεισε το βίντεο ως εξής: «Είναι η δικιά μου @@@ σελίδα. Θα κάνω ό,τι θέλω να κάνω. Να ανησυχείτε για τον εαυτό σας».

Στο βίντεο, η LeCroy και η φίλη της χορεύουν σαν τρελές στους ήχους του «We Are Never Getting Back Together» της Taylor Swift. Δεν αποκλείεται, όπως λένε κάποιοι, να έστελνε ένα μήνυμα στον πρώην της, Austen Kroll.


epirusblog.gr
5 of 5
Η Madison LeCroy μέθυσε με μια φίλη και δεν ήξερε τι έκανε
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1447605945355520020
item