Μητσοτάκης: Στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ οι ξενοδοχοϋπάλληλοι έως τον Σεπτέμβριο - Δείτε live

Ο πρωθυπουργός έχει συζήτηση με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσο, στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου - Eκτός από την κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών και του 60% του μισθού για το χρόνο που δεν εργάζονται, πλέον θα καλύπτονται και οι εργοδοτικές εισφορές για το σύνολο του μηνός.

Στην τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) στο Ζάππειο Μέγαρο μιλά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρακολουθήστε live την συζήτηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσο, για τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού:


Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την δυνατότητα ένταξης των εργαζόμενων που απασχολούσαν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τα καταλύματα και τα ταξιδιωτικά γραφεία κατά την 31η Μαρτίου και συνεχίζουν να απασχολούνται, στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ από 1η Ιουλίου έως και τον Σεπτέμβριο. 

Έτσι εκτός από την κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών και του 60% του μισθού για το χρόνο που δεν εργάζονται, πλέον θα καλύπτονται και οι εργοδοτικές εισφορές για το σύνολο του μηνός.
epirusblog.gr
5 of 5
Μητσοτάκης: Στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ οι ξενοδοχοϋπάλληλοι έως τον Σεπτέμβριο - Δείτε live
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 241205698744094825
item